+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Windows Thread, Digi Blue V2 and windows xp in Technical; Ok. I have just tried to install the Digi blue software onto 2 windows xp pro computers. Software installs fine ...
  1. #1
    button_ripple's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Luton
    Posts
    346
    Thank Post
    93
    Thanked 20 Times in 18 Posts
    Rep Power
    18

    Unhappy Digi Blue V2 and windows xp

    Ok. I have just tried to install the Digi blue software onto 2 windows xp pro computers.

    Software installs fine but when i go to plug the cameras in i get the message 'windows cannot install the hardware'

    I can't find the drivers on the CD - even though when i installed the camera on to a server it picked up on the drivers.


    What am i not doing / what needs to be done

  2. #2
    Jon
    Jon is offline
    Jon's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Norfolk
    Posts
    328
    Thank Post
    32
    Thanked 59 Times in 43 Posts
    Rep Power
    24
    You need to adjust xp so that it will allow drivers to install that are unsigned.

  3. #3
    button_ripple's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Luton
    Posts
    346
    Thank Post
    93
    Thanked 20 Times in 18 Posts
    Rep Power
    18
    How do i do this?

  4. #4

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,012
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    Control Panel > System Properties > Hardware Tab > Driver Signing

  5. #5
    button_ripple's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Luton
    Posts
    346
    Thank Post
    93
    Thanked 20 Times in 18 Posts
    Rep Power
    18

    Unhappy

    didn't work .

    It can't find the drivers when i search for them on the CD. And they aren't copied to the computer when the program is installed.

    Any ideas????????

  6. #6

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,012
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    Here are the drivers. Just unzip and browse to that location when you install the drivers.

    Also check in Device Manager and make sure they haven't been put under unknown devices. If they have remove from Device Manager then unplug and replug.

  7. Thanks to SYSMAN_MK from:

    button_ripple (25th January 2008)



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Installing Digi blue 2 on cc3 network help!
    By Mazza in forum Network and Classroom Management
    Replies: 4
    Last Post: 12th December 2007, 11:46 PM
  2. Blue skies huh
    By Butuz in forum Blue Skies
    Replies: 1
    Last Post: 1st November 2007, 03:05 PM
  3. Red ones and Blue ones
    By ctbjs in forum Mac
    Replies: 11
    Last Post: 7th June 2007, 12:00 AM
  4. Blue smarties: what's the answer?
    By ChrisC in forum General Chat
    Replies: 12
    Last Post: 2nd February 2007, 09:51 AM
  5. Blue Skies forum
    By GrumbleDook in forum Comments and Suggestions
    Replies: 8
    Last Post: 26th September 2006, 11:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •