+ Post New Thread
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
Windows Thread, Prodesktop install in Technical; First, you need to add the commands to register and unregister at install and uninstall respectively in the CustomAction table ...
  1. #46
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    890
    Thank Post
    69
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    32

    Re: Prodesktop install

    First, you need to add the commands to register and unregister at install and uninstall respectively in the CustomAction table (| denotes a column change):
    UnregisterProdesktop | 18 | F59122_ProD.exe | /unregserver
    RegisterProdesktop | 18 | F59122_ProD.exe | /regserver

    Then you call the aforementioned actions from the InstallExecuteSequence table:
    UnregisterProdesktop | REMOVED="ALL" | 1450
    RegisterProdesktop | REMOVED<>"ALL" | 6650

  2. #47
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74

    Re: Prodesktop install

    meastaugh1, your edit worked just fine and the extrude issue wasn't preasent on install but if i unalocate the package it fails to uninstall with the error below, is it possibe that i've edited it incorrectly?

    Thanks.

    Product: PTC ProDESKTOP 8.0 -- Error 1721.There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Action: RegisterProdesktop, location: C:\Program Files\PTC\ProDESKTOP 8.0\Program\ProD.exe, command: /regserver

  3. #48
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    890
    Thank Post
    69
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    32

    Re: Prodesktop install

    Sounds as though the condition for the install command isn't working.

    Try replacing the install and uninstall conditions with the following respectively:
    NOT Installed
    REMOVE=~”All” OR MaintenanceMode=”Remove”

  4. #49
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74

    Re: Prodesktop install

    It actually uninstalls correctly after a second reboot but i'll see if your other suggestion cleans it up.

    Cheers.

  5. #50
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74

    Re: Prodesktop install

    I can't find the table with those entries in can you tell me where they should be located.

  6. #51
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    890
    Thank Post
    69
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    32

    Re: Prodesktop install

    InstallExecuteSequence, they're the ones that you entered earlier.

  7. #52
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74

    Re: Prodesktop install

    Sorry to sound daft but is this right

    UnregisterProdesktop | REMOVED="ALL" | 1450
    RegisterProdesktop | REMOVED<>"ALL" | 6650

    becomes

    UnregisterProdesktop | NOT Installed | 1450
    RegisterProdesktop | REMOVE=~”All” | 6650

  8. #53
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    890
    Thank Post
    69
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    32

    Re: Prodesktop install

    yep

  9. #54
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74

    Re: Prodesktop install

    No it's failing to install now i'm afraid.

  10. #55
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    890
    Thank Post
    69
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    32

    Re: Prodesktop install

    Sorry, that'll teach me not to read posts.

    Other way around, the new values should be:
    UnregisterProdesktop | REMOVE=~”All” OR MaintenanceMode=”Remove” | 1450
    RegisterProdesktop | NOT Installed | 6650

    If you still have probs, let me know the error.

  11. #56
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74

    Re: Prodesktop install

    I'm getting another error now.

    Event ID 10005
    PTC ProDESKTOP 8.0 -- Internal Error 2717
    UnregisterProdesktop

  12. #57
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    890
    Thank Post
    69
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    32

    Re: Prodesktop install

    Ok, sorted it, just change the uninstall condition to REMOVE="All"

    Tested this ok.

  13. #58
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74

    Re: Prodesktop install

    Excellent that worked, thanks for your help.

  14. #59
    Oops_my_bad's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Man chest hair
    Posts
    1,738
    Thank Post
    438
    Thanked 53 Times in 50 Posts
    Rep Power
    30

    Re: Prodesktop install

    well well well.. worked a treat - thanks!

  15. #60

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Oops_my_bad View Post
    well well well.. worked a treat - thanks!
    Hi, sorry for starting this topic up again.
    I'm trying to distribute ProDesktop 8 with Zenworks. I've created a snapshot of the installation, am able to run the distribution as a non admin. But with the first run I just get the splashscreen, nothing more. If I then run it as a admin and then again as a non admin it works fine.
    Has any found a solution for these issues?

    Cheers!

SHARE:
+ Post New Thread
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. FMS Install
    By Craig_W in forum MIS Systems
    Replies: 27
    Last Post: 22nd May 2008, 03:31 PM
  2. Updates for ProDesktop - where to get them?
    By tarquel in forum Windows
    Replies: 15
    Last Post: 19th May 2008, 03:55 PM
  3. Problem with GPO after install
    By katem in forum Learning Network Manager
    Replies: 6
    Last Post: 28th November 2007, 03:31 PM
  4. Sky Install
    By russdev in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 23rd August 2007, 11:55 AM
  5. ProDesktop
    By mighty.grey.eagle in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 3
    Last Post: 12th May 2006, 05:50 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •