+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows Thread, Server Network card - No Ping? All appeared to be fine???????? in Technical; Last night at around 6.30pm Dell Open Manage informed me that our main NAS server connected to our array had ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    812
    Thank Post
    98
    Thanked 64 Times in 46 Posts
    Rep Power
    26

    Angry Server Network card - No Ping? All appeared to be fine????????

    Last night at around 6.30pm Dell Open Manage informed me that our main NAS server connected to our array had lost contact..

    I came in early this morning expecting the worse but found that it was powered on and appeared to be a network problem. When i logged in locally and checked the network card team it showed cable connected and had an IP etc, ipconfig showed all the correct info etc.. but i couldn't ping out.... "General Transmit Failure"

    I disabled and enabled the card and it was then fine. It has never happen before and ive not seen anything like it before? Has anyone seen this or any idea what may cause this kind of behaviour?

    Dell 1950 connected to an MD3000 with Server 2008 R2.
    Event viewer showed nothing but one entry at 18.36 "Sophos Failed to communicate with parent router 10.X0.X.12" which is expected..

    Thanks in advance
    Last edited by burgemaster; 14th March 2014 at 07:40 AM.

  2. #2

    m25man's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Romford, Essex
    Posts
    1,625
    Thank Post
    49
    Thanked 455 Times in 335 Posts
    Rep Power
    137
    I'm wondering if a recent update has been applied?
    I have had two servers on different sites in the last few days decide to stop the Server service for no reason!
    Could be something and nothing, a process that's been leaking memory for months unnoticed can do this.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 16th May 2013, 05:04 PM
  2. Virtual Server Network Cards
    By clarky2k3 in forum How do you do....it?
    Replies: 12
    Last Post: 20th March 2013, 11:19 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 27th January 2011, 02:34 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 25th November 2010, 10:33 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 9th April 2010, 05:48 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •