+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
Windows Thread, WINXP Logon Times (IE Branding =S) in Technical; Right, Logon Speads are about 30secs her (i here complaints all the time) The Main bulk of 20secs is Due ...
  1. #1
    BKGarry's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kent
    Posts
    908
    Thank Post
    92
    Thanked 118 Times in 95 Posts
    Rep Power
    46

    WINXP Logon Times (IE Branding =S)

    Right,

    Logon Speads are about 30secs her (i here complaints all the time) The Main bulk of 20secs is Due to Internet Explorer Branding Policy, But there is next to nothing set, any ideas on what to remove in GPO and where to spead it up.

    2K3 servers
    XPsp2 Clients
    IE6+7 about

  2. #2

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,802
    Thank Post
    110
    Thanked 583 Times in 504 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    224

    Re: WINXP Logon Times (IE Branding =S)

    IE6 or IE7?

  3. #3
    BKGarry's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kent
    Posts
    908
    Thank Post
    92
    Thanked 118 Times in 95 Posts
    Rep Power
    46

    Re: WINXP Logon Times (IE Branding =S)

    Mostly 7. But still some running 6

  4. #4

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,802
    Thank Post
    110
    Thanked 583 Times in 504 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    224

    Re: WINXP Logon Times (IE Branding =S)

    Ok, you may wish to review this thread on the Citrix forums and read Microsoft KB 899409. Then feel free to curse and swear.

  5. #5
    BKGarry's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kent
    Posts
    908
    Thank Post
    92
    Thanked 118 Times in 95 Posts
    Rep Power
    46

    Re: WINXP Logon Times (IE Branding =S)

    WHAT!!!!!!!

  6. #6
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,648
    Thank Post
    164
    Thanked 217 Times in 200 Posts
    Rep Power
    66
    Sorry for a dead thread revival but do people still get this issue? I reckon there's a 10 second or so lag in my logon times but wonder if this is all still valid?

    http://support.microsoft.com/kb/941158

    On IE7 \ XP SP3 fully patched and updated when re-imaged this summer...

  7. #7
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,648
    Thank Post
    164
    Thanked 217 Times in 200 Posts
    Rep Power
    66
    So it is still an issue then... might try the hotfix and reg patch on a spare PC and if it's worth it time for SMS to the rescue

  8. #8
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,648
    Thank Post
    164
    Thanked 217 Times in 200 Posts
    Rep Power
    66
    Bit of a dead thread revival but we still have this issue

    The hotfix won't install as it's not made for SP3 but even with the reg key the lag is still there. Gonna try IE8 next but that's not exactly a fix as we may still need IE7 on the image next year... some people have the issue with 8 as well :S

    This seems to be similar to our situation... don't get what Microsoft are doing???

    http://social.technet.microsoft.com/...2-830df7bbc854
    Last edited by gshaw; 18th May 2010 at 10:30 AM.

  9. #9

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    83
    Thank Post
    1
    Thanked 16 Times in 13 Posts
    Rep Power
    12
    How about using the IE8 (SP3) update, although IE7 is installed?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Logon Times/Speed
    By mattpant in forum Wireless Networks
    Replies: 86
    Last Post: 6th November 2007, 10:24 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 30th November 2006, 06:57 PM
  3. Logon times
    By wesleyw in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 25th September 2006, 06:45 AM
  4. Branding the Windows GINA
    By tobyhughes in forum How do you do....it?
    Replies: 11
    Last Post: 25th August 2006, 09:20 AM
  5. Logon Times
    By Snuffkins in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 31st January 2006, 09:48 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •