+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
Windows Thread, Java not deploying in Technical; What did you put in the transform file? All I've done is use the basic MSI which I edited with ...
  1. #16
    Sheridan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,362
    Thank Post
    123
    Thanked 97 Times in 66 Posts
    Rep Power
    31
    What did you put in the transform file? All I've done is use the basic MSI which I edited with Orca to switch off automatic updates! And that is working only for admins.

    I've installed an old version 6 on a handful of machines to get them running as they need java for some web based control software.

    I've also tried setting the IEXPLORER and MOZILLA flags to 1 in the MSI using Orca, but that's had no effect - unless it must be specifically done through an MST file?
    Last edited by Sheridan; 13th March 2013 at 10:36 AM.

  2. #17
    Sheridan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,362
    Thank Post
    123
    Thanked 97 Times in 66 Posts
    Rep Power
    31
    Well, thats game over for java for our school for the foreseeable future. Not one of the latest versions works as anything other than an admim. What a bug ridden POS.

    I'll just use the old Version 6 with manual installs as and when required. Thanks a lot oracle/sun for your bug ridden junk.

  3. #18

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bamber Bridge
    Posts
    192
    Thank Post
    3
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    19
    If you want I can post the transform file I use, see if that makes a difference?

  4. #19
    Sheridan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,362
    Thank Post
    123
    Thanked 97 Times in 66 Posts
    Rep Power
    31
    I would like to try your transform file as I still have a few machines that will some version of java. Cheers.

  5. #20

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bamber Bridge
    Posts
    192
    Thank Post
    3
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    19
    Well here's a link to it, hosted on my dropbox and will be there for a few days. I've used it with java 7 update 13, 15 and 17 with no probs.

  6. #21
    Sheridan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,362
    Thank Post
    123
    Thanked 97 Times in 66 Posts
    Rep Power
    31
    Cheers, I'll try that out next week when I get back in the office!

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. GPO not deploying on 'Automatic Configuration Script'
    By mo_vigilante in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 2
    Last Post: 12th May 2011, 10:27 AM
  2. Java JDK deployment
    By User3204 in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 7th April 2011, 10:05 AM
  3. Java MSI Deployment - Takes ages to install
    By FN-GM in forum Educational Software
    Replies: 3
    Last Post: 11th October 2010, 11:21 AM
  4. GPO MSIs not deploying on new kit
    By mattx in forum Windows
    Replies: 18
    Last Post: 13th July 2009, 08:03 PM
  5. Net Op Student deployment not deploying
    By HodgeHi in forum Network and Classroom Management
    Replies: 0
    Last Post: 28th April 2008, 09:45 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •