+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Windows cannot bind to my domain (Local error) ID 1006 in Technical; Im starting to think this is also the same problem as this one: http://www.edugeek.net/forums/window...gp-errors.html I thought i'd test a software ...
  1. #1

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,569
    Thank Post
    2,388
    Thanked 754 Times in 462 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    544

    Windows cannot bind to my domain (Local error) ID 1006

    Im starting to think this is also the same problem as this one: Netbook GP Errors

    I thought i'd test a software deployment on my virtual XP machine. It was a fresh install so added it to domain and waited for it to pick up the GP's.

    RSOP errored saying "group policy infrastructure fauled due to the error listed below - a directory service error has occured". So i checked event log. Thats throwing up:

    Event Type: Error
    Event Source: Userenv
    Event Category: None
    Event ID: 1030
    Date: 12/09/2012
    Time: 12:31:22
    User: NT AUTHORITY\SYSTEM
    Computer: VIRTUALXP-61514
    Description:
    Windows cannot query for the list of Group Policy objects. A message that describes the reason for this was previously logged by the policy engine.

    For more information, see Help and Support Center at Events and Errors Message Center: Basic Search.
    and

    Event Type: Error
    Event Source: Userenv
    Event Category: None
    Event ID: 1006
    Date: 12/09/2012
    Time: 12:31:22
    User: NT AUTHORITY\SYSTEM
    Computer: VIRTUALXP-61514
    Description:
    Windows cannot bind to harborne.pri domain. (Local Error). Group Policy processing aborted.

    For more information, see Help and Support Center at Events and Errors Message Center: Basic Search.
    Brain fried....

  2. #2

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,569
    Thank Post
    2,388
    Thanked 754 Times in 462 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    544
    bump...

  3. #3

    twin--turbo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Carlisle
    Posts
    2,334
    Thank Post
    1
    Thanked 381 Times in 340 Posts
    Rep Power
    150
    have you tried removing the old object from AD before re-adding the client to the domain?

    what hapens if you run gpupdate /force

    Rob

  4. #4
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,414
    Thank Post
    360
    Thanked 256 Times in 187 Posts
    Rep Power
    75
    Have you tried the old trick of removing it from the domain (Join it to a fictional workgroup), then re-joining it to the domain?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 24th June 2011, 08:28 AM
  2. Cannot connect to my W7 desktop anymore
    By Simcfc73 in forum Windows 7
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2011, 09:19 PM
  3. Windows 7 added to 2003 domain no start menu
    By plexer in forum Windows 7
    Replies: 3
    Last Post: 14th May 2010, 11:05 AM
  4. Can't connect new computers to my domain?
    By Blind in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 2nd August 2007, 10:42 PM
  5. Cannot send to specific domains..
    By timbo343 in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 19th September 2006, 10:17 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •