+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
Windows Thread, RIS Problem - XP on 2000 server in Technical; see if a pxe-enabled client will get an address (try a laptop). You don't actually have to RIS it....
  1. #31

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,582
    Thank Post
    107
    Thanked 761 Times in 592 Posts
    Rep Power
    179

    Re: RIS Problem - XP on 2000 server

    see if a pxe-enabled client will get an address (try a laptop). You don't actually have to RIS it.

  2. #32

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    402
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: RIS Problem - XP on 2000 server

    Also, if you have managed switches, try turning off Spanning Tree Protocol on the port the machine is connected to. STP was doing weird things on our switches when our machines we're trying to get an address with RIS.

  3. #33

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Corpus Christi Sports College
    Posts
    153
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: RIS Problem - XP on 2000 server

    Yes it does work for other machines, just not the ones it needs to

    So its definately something to do with the client.

  4. #34
    contink's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    3,790
    Thank Post
    303
    Thanked 327 Times in 233 Posts
    Rep Power
    117

    Re: RIS Problem - XP on 2000 server

    Did you ever figure this one out Pear.. .I've got the same problem now with a similar board that has IPL (Netware) as the network boot protocol and no amount of playing with the AMIBIOS seems to change it to PXE despite docs saying it should be possible.

  5. #35
    ChrisH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Lancs
    Posts
    4,938
    Thank Post
    114
    Thanked 272 Times in 250 Posts
    Rep Power
    104

    Re: RIS Problem - XP on 2000 server

    I have had that contink and I have to press a seperate combo elsewhere from the BIOS to sort that. In my case it is shift and tab.

  6. #36
    contink's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    3,790
    Thank Post
    303
    Thanked 327 Times in 233 Posts
    Rep Power
    117

    Re: RIS Problem - XP on 2000 server

    Quote Originally Posted by ChrisH
    I have had that contink and I have to press a seperate combo elsewhere from the BIOS to sort that. In my case it is shift and tab.
    Yeah, tried that one and I get the following:
    - If it don't use the network boot (F12) it does nothing
    - If I do use the network boot it gives me a choice of local or network boot but doesn't accept input regardless.

    No mention of PXE, despite the fact that the driver disk (which I finally located) does say I should be able to use that and/or other tools like flash.exe to change the boot mode... I keep getting a eeprom flash locked, etc.. and the latest bios doesn't help at all...

SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Windows Server 2000 - Impersonate User Problem
    By Swifty in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 6
    Last Post: 6th March 2007, 10:39 AM
  2. Problem with Publisher 2000
    By witch in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 5th March 2007, 11:20 AM
  3. microsft word 2000 problem,error, virus
    By Uraken in forum Educational Software
    Replies: 2
    Last Post: 1st March 2007, 11:01 AM
  4. 2000 Server Time
    By Nij.UK in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 19th May 2006, 11:49 AM
  5. ISA 2000 server problems............?
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 6th December 2005, 01:05 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •