+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Windows Server 03 Domain problem in Technical; Hi everyone, This is my first time setting up an AD network and ive been having some problems. Ive got ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    England
    Posts
    7
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Windows Server 03 Domain problem

    Hi everyone,

    This is my first time setting up an AD network and ive been having some problems. Ive got a HP proliant tower server running server 03, 5 windows 7 pro workstations connected to a switch into the server. Ive configured the domain and dns server, added the users and computers to the AD but when I try and login to the domain from one of the & workstations I am getting the message "The security database on the server does not have a computer account for this workstation trust relationship" I have googled with little avail just wondering if anybody knows where the source of the problem is. Im quite a noob when it comes to networking so please bear that in mind, would really appreciate some help on this one.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Liverpool
    Posts
    86
    Thank Post
    22
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    13
    the best option would be to try rejoining the computer to the domain

  3. #3

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    350
    Quote Originally Posted by liamvaughan View Post
    the best option would be to try rejoining the computer to the domain
    Yup - All your machines do have unique names don't they? As this can happen if you join two machines with the same name to the network.

  4. #4
    MicrosoftTechy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    78
    Thank Post
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    11
    You have joined it to the domain not just putting " DOMAIN\Username " ?? verify that all the 5 windows 7 PC's show up under the default container in AD "computers"

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Windows Server 2003 - Domain Controller - Invalid boot.ini
    By mee in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 5
    Last Post: 4th January 2011, 02:29 PM
  2. Guide to setup windows server 2008 domain
    By tri_94 in forum Windows Server 2008
    Replies: 1
    Last Post: 8th November 2010, 11:19 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 30th April 2010, 04:35 PM
  4. Windows Server 2003 Installaion Problem
    By faisalpandu in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 4
    Last Post: 25th October 2008, 11:38 PM
  5. Replies: 11
    Last Post: 24th May 2006, 07:45 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •