+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Windows Vista Thread, Outlook links not working in Technical; I'm trying to sort out a problem with a Vista machine and not getting very far. When clicling on a ...
  1. #1


    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK
    Posts
    5,381
    Thank Post
    1,417
    Thanked 869 Times in 558 Posts
    Rep Power
    643

    Outlook links not working

    I'm trying to sort out a problem with a Vista machine and not getting very far. When clicling on a link in Outlook it gives a message "The operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer". I've tried the solutions on the MS site which haven't helped. System Restore only goes back a couple of weeks. Any ideas please?

  2. #2

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Have you ensured internet explorer is set as the default browser?

  3. Thanks to Mattycw from:

    laserblazer (16th October 2012)

  4. #3

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Nottinghamshire
    Posts
    187
    Thank Post
    59
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Rep Power
    17
    I would imagen that you have resolved this by now but we saw this on a windows XP PC a week ago.

    The Teacher had installed Google Crome, relised that they installed Cromre, unnstalled it and it caused this.

    After a while of fiddling, ended up reinstalling crome and just hiding the shortcuts.

    I did try getting IE to be the default browser again but it didnt help as soon as I uninstalled crome each time it broke.

  5. Thanks to notalot from:

    laserblazer (16th October 2012)

  6. #4
    MordyT's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    In a computer
    Posts
    424
    Thank Post
    43
    Thanked 68 Times in 63 Posts
    Rep Power
    19
    Download this, close ie, close outlook, run.
    Credits to me

    http://mordyt.com/software/gcfix.bat

  7. Thanks to MordyT from:

    laserblazer (16th October 2012)

  8. #5


    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK
    Posts
    5,381
    Thank Post
    1,417
    Thanked 869 Times in 558 Posts
    Rep Power
    643
    Quote Originally Posted by MordyT View Post
    Download this, close ie, close outlook, run.
    Credits to me

    http://mordyt.com/software/gcfix.bat
    Worked a treat thanks @mortyt. Must have been you that made Milwaukee famous

  9. #6
    hit
    hit is offline
    hit's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    London
    Posts
    324
    Thank Post
    47
    Thanked 50 Times in 48 Posts
    Rep Power
    50
    Bahh, my colleague is having the same problem, remembered seeing it here, but your link is 404 Not Found! Any chance of re-posting?

  10. #7
    MordyT's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    In a computer
    Posts
    424
    Thank Post
    43
    Thanked 68 Times in 63 Posts
    Rep Power
    19
    I moved it so I could track downloads...
    http://mordyt.com/?wpdmact=process&did=Ny5ob3RsaW5r
    Last edited by MordyT; 18th October 2012 at 04:58 PM.

  11. Thanks to MordyT from:

    hit (18th October 2012)

  12. #8
    hit
    hit is offline
    hit's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    London
    Posts
    324
    Thank Post
    47
    Thanked 50 Times in 48 Posts
    Rep Power
    50
    YAY, thanks for that, it worked a charm. For some reason this problem was on a brand new build, Chrome (or any other browser) hasn't been installed!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. MyComputer basic - links not working
    By tony_baduk in forum Home Access Plus+
    Replies: 6
    Last Post: 25th May 2012, 04:02 PM
  2. read more link not working
    By firefighting in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 0
    Last Post: 21st March 2010, 01:38 AM
  3. Help needed with new website - link not working in FireFox
    By mitchell1981 in forum Web Development
    Replies: 13
    Last Post: 4th March 2010, 06:22 AM
  4. Internal web links not working
    By walkden-high in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 1
    Last Post: 19th January 2010, 03:29 PM
  5. Contact Us link not working properly
    By speckytecky in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 7
    Last Post: 11th November 2009, 02:30 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •