+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Server 2012 Thread, Iexplorer & computer missing from SERVER 2012 start menu after domain join in Technical; Hi guys/gals We have a server 2003 environment and are testing server 2012. When I added server2012 to the domain ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Atherton
    Posts
    112
    Thank Post
    13
    Thanked 6 Times in 1 Post
    Rep Power
    8

    Iexplorer & computer missing from SERVER 2012 start menu after domain join

    Hi guys/gals

    We have a server 2003 environment and are testing server 2012.

    When I added server2012 to the domain and the computer and internet explorer Icons vanish from the start menu…..

    I’ve stop policy inheritance for the server thinking one of the policies might be causing it….. but its still an issue….. before we joined it to the domain it was fine…….

    Im able to replicate this using a virtual machine also…..

    Am I missing something obvious?

  2. #2

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Atherton
    Posts
    112
    Thank Post
    13
    Thanked 6 Times in 1 Post
    Rep Power
    8
    Hi all,

    if i log in as local admin its fine... so it must be a server 2003 policy some how adjusting the server2012 start menu???? .....i'm still getting used to the "new" start menu so it might be something i'm overlooking

  3. #3
    Ergo's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Nottingham
    Posts
    111
    Thank Post
    16
    Thanked 26 Times in 25 Posts
    Rep Power
    8
    Does your user have a policy applied which hides either the "All Users" start menu or the Users' start menu?

    Easiest way to identify this would be to run rsop.msc after login (if the user can).

    Regards,

    David

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 21st September 2008, 11:11 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 27th February 2008, 06:42 PM
  3. Vista and Start Menu Redirection with Server 2003 GPOs
    By new-2-this in forum Windows Vista
    Replies: 5
    Last Post: 26th November 2007, 12:47 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2007, 02:03 PM
  5. Cannot Ping client from server
    By john in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 12th April 2006, 01:54 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •