+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Server 2008 Thread, iSCSI Disk won't initialise in Technical; I've just wiped the old virtual disk and recreated it (with more space), but now when I've tried to initialise ...
  1. #1

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,342
    Thank Post
    676
    Thanked 2,271 Times in 1,047 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    673

    iSCSI Disk won't initialise

    I've just wiped the old virtual disk and recreated it (with more space), but now when I've tried to initialise the disk in Storage Management (it shows the disk correctly with the new size etc) it invites me to initialise it but when I try I get a 'Device is not ready error'. The SAN is an EMC AX 150 BTW. Have I just overlooked something? The Navisphere interface on the SAN reports that everything is working, connected and registered correctly. Anyone got any pointers?

  2. #2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Rugby
    Posts
    432
    Thank Post
    17
    Thanked 66 Times in 61 Posts
    Rep Power
    35
    Any time i've come across similar issues it's been becuase the host doesn't have write permissions to the lun.

    Matt

  3. #3

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,342
    Thank Post
    676
    Thanked 2,271 Times in 1,047 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    673
    No it's not. It's because dumbass me didn't put the EMC Powerpath software on the server.

  4. #4


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,701
    Thank Post
    352
    Thanked 805 Times in 720 Posts
    Rep Power
    348
    Taxi for one?

    (*hides*)

  5. #5

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,342
    Thank Post
    676
    Thanked 2,271 Times in 1,047 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    673
    I'll walk (in shame) thanks.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. iSCSI Drives not reconnecting on restart
    By Dos_Box in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 11th May 2009, 05:40 PM
  2. iSCSI Overheads. Are there any?
    By ranj in forum Windows
    Replies: 19
    Last Post: 1st October 2008, 11:58 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 19th March 2008, 04:27 PM
  4. RM Disk to Disk to Tape Backup Solution
    By Chris in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 2nd July 2007, 11:14 AM
  5. iSCSI
    By robknowles in forum Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 16th April 2007, 03:45 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •