+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Server 2008 R2 Thread, WDS capture problem in Technical; hey ppl, I setup a WDS server(2008 R2)and I'm able to PXE and enter my server name and then it ...
  1. #1
    techie211's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    122
    Thank Post
    24
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    WDS capture problem

    hey ppl, I setup a WDS server(2008 R2)and I'm able to PXE and enter my server name and then it asks for my username/password and then I select the 'image group' to store the image but once the image upload is complete I don't see it at the server under the image group I selected????????? what am I missing?

    The imaged computers have been sysprep'd. If I go to another computer to deploy the image I get a screen saying 'no images available' ???

    thanks,

    -J

  2. #2
    Duke5A's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    789
    Thank Post
    79
    Thanked 129 Times in 112 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    31
    Try capturing it by hand and importing it into the WDS server through the console.

    PXE boot into the capture setup again, and when it comes up press shift-F10 to bring up a console window. Manually map a drive to a share that has enough space to store the image and do the capture using imagex.

    Code:
    imagex /capture d: "image filename" "image description"

  3. #3


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    6,506
    Thank Post
    227
    Thanked 848 Times in 727 Posts
    Rep Power
    287
    have you refreshed the console at its root point (or closed and reopened it after its finished)?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [WDS] WDS Capture problem
    By Bezwick in forum O/S Deployment
    Replies: 2
    Last Post: 8th July 2009, 11:47 AM
  2. WDS capture - no text?!
    By sparkeh in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 18th October 2008, 08:39 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th October 2008, 12:10 PM
  4. WDS - TFTP problems
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 14th September 2008, 07:35 PM
  5. WDS irritating problem.
    By maniac in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 24th July 2007, 01:00 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •