+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows Server 2008 R2 Thread, Group Policy - Settings not being applied :( in Technical; Ive got a RM CC4.3 network running Server 2008, I made a change in GPO to remove the proxy server ...
  1. #1
    hfnistelrooy's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Good old capital city
    Posts
    52
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Group Policy - Settings not being applied :(

    Ive got a RM CC4.3 network running Server 2008, I made a change in GPO to remove the proxy server but the changes are not being applied to the workstations.

    Ive checked event viewer on the workstations are there are no errors being reported. *FRUSTRATED*

    Any ideas?

  2. #2
    hfnistelrooy's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Good old capital city
    Posts
    52
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Got it working, RM Support were very helpful, a random registry fragment was causing lots of problems, all good now.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Proxy settings not being applied - GPO - XP
    By j17sparky in forum Windows
    Replies: 20
    Last Post: 10th December 2013, 02:16 PM
  2. Group Policy - Settings report shows Not Configured Items
    By Arcolite in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 20
    Last Post: 25th July 2013, 04:32 AM
  3. Replies: 19
    Last Post: 26th June 2013, 09:32 AM
  4. Replies: 10
    Last Post: 12th October 2009, 11:16 AM
  5. Group Policy not being applied
    By faza in forum Windows
    Replies: 23
    Last Post: 7th July 2006, 04:19 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •