+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Server 2008 R2 Thread, Am I Missing Something ? in Technical; I'm trying to roll out office 2010 on the network, but when I go to add the ProPuls.WW.msi file into ...
  1. #1
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hessle
    Posts
    2,524
    Thank Post
    522
    Thanked 293 Times in 269 Posts
    Rep Power
    83

    Am I Missing Something ?

    I'm trying to roll out office 2010 on the network, but when I go to add the ProPuls.WW.msi file into GP it gives me a message saying it cannot Add operation failed.

    Any body any ideas ????

  2. #2

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    9,084
    Thank Post
    352
    Thanked 1,316 Times in 902 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1135
    I am currently working on deploying Office 2010 to my Windows 7 workstations.

    I followed the guide here:

    Link: PeteNetLive - KB0000464 - Deploying Office 2010 via Group Policy

    It does not employ the method you are looking at [It recommends an Admin install and customising setup.xml] but it was successful for me when I tried it but for product activation. However I think that will happen when I have more computers running Office 2010.

    HTH.

  3. #3

    Hightower's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cloud 9
    Posts
    4,920
    Thank Post
    494
    Thanked 690 Times in 444 Posts
    Rep Power
    241
    I'm sure it doesn't install via the MSI's (throught design) and instead you have to do the admin install or something.

  4. #4

    3s-gtech's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Wales
    Posts
    2,904
    Thank Post
    153
    Thanked 598 Times in 537 Posts
    Rep Power
    158
    Nope, the msi doesn't work. You can do it manually with the Setup file if you have a couple of years spare, or you can customise the install then use a script to deploy. I did that here, with very few problems (few stuck installs). I followed this guide which was previously posted on here, which has an alternative script within if you want to use that instead.

    office2010 deploy2.docx

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Am I missing something? (unattended install)
    By cromertech in forum Windows 7
    Replies: 2
    Last Post: 1st March 2010, 09:03 AM
  2. Sims Profiles - am I missing something?
    By Jamman960 in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 3rd February 2010, 07:31 PM
  3. Am I missing something (xp wireless via GPO)??
    By james14100 in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 15th September 2009, 06:27 PM
  4. Am I missing something here.
    By FragglePete in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 14th February 2008, 07:58 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •