+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Server 2008 R2 Thread, Exchange 2010, new cert, OWA dead. in Technical; Just removed my expired certificate, and installed a new one. I cant get to OWA now. Im getting a The ...
  1. #1

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,532
    Thank Post
    1,341
    Thanked 470 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    200

    Exchange 2010, new cert, OWA dead.

    Just removed my expired certificate, and installed a new one. I cant get to OWA now. Im getting a

    The connection to the server was reset while the page was loading.

    ANything I might have done wrong that would cause this.

    Also, does this cert look right? It doesnt seem to mention http, just POP and IMAP. Im sure the one I removed had http too ...
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Silvor's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    122
    Thank Post
    18
    Thanked 15 Times in 10 Posts
    Rep Power
    17
    Do you install your certs via EMC or IIS?

    and have you assigned the new cert to your server, as it may still be looking for a now uninstalled cert to verify against?

  3. Thanks to Silvor from:

    RabbieBurns (30th April 2010)

  4. #3

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,819
    Thank Post
    881
    Thanked 685 Times in 454 Posts
    Rep Power
    505
    Highlight the certificate and choose - "Assign services to certificate" make sure "Internet Information Services" is selected

  5. Thanks to Gatt from:

    RabbieBurns (30th April 2010)

  6. #4

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,532
    Thank Post
    1,341
    Thanked 470 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    200
    Thanks, that sorted it.

    Issue resolved in 3 minutes. Is that a record?

  7. #5
    Silvor's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    122
    Thank Post
    18
    Thanked 15 Times in 10 Posts
    Rep Power
    17
    Definately for Exchange issues! haha. Glad it's sorted.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010: No built-in spellcheck on OWA when using Firefox?
    By AngryTechnician in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 2
    Last Post: 12th October 2010, 02:48 AM
  2. GoDaddy UCC Cert not playing ball with Exchange 2007
    By DrPerceptron in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 6
    Last Post: 24th December 2009, 07:51 PM
  3. Exchange 2007 Server Wildcard SSL CERT
    By wesleyw in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 14th August 2009, 01:21 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 18th April 2008, 10:31 AM
  5. Error with NEW SSL Cert in OWA
    By ICTNUT in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 15th November 2007, 09:35 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •