+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Server 2008 R2 Thread, IE Per-User Initialization Utility Has Stopped Working in Technical; Hi, Since putting the June 2014 Windows patches on we are getting the attached error messages when we login to ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,852
    Thank Post
    877
    Thanked 1,681 Times in 1,460 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    445

    IE Per-User Initialization Utility Has Stopped Working

    Hi,

    Since putting the June 2014 Windows patches on we are getting the attached error messages when we login to the Citrix XenApp servers. Does anyone know anything about it? There doesn't seem to be a lot on google just a few home users.

    Does anyone have any thoughts please?

    Thanks

    Citrix IE.JPG

  2. #2

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    norwich
    Posts
    41
    Thank Post
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    14
    We have had this start appearing randomly on some recently images client machines - as yet haven't had a change to investigate however.

  3. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,852
    Thank Post
    877
    Thanked 1,681 Times in 1,460 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    445
    Bump anyone else please?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Configure Service Connection Point Tool has stopped working
    By plock in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 6
    Last Post: 2nd May 2012, 08:56 PM
  2. Internet Explorer has Stopped Working
    By SamC in forum Windows 7
    Replies: 4
    Last Post: 23rd May 2011, 11:33 AM
  3. MultiTrans Joomla Extension has stopped working
    By beeswax in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 1
    Last Post: 6th April 2011, 06:02 AM
  4. Samsung Tocco Lite has stopped working
    By leemac13 in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 30th December 2010, 08:52 PM
  5. Internet Resident proxy has stopped working message
    By speckytecky in forum Windows Vista
    Replies: 2
    Last Post: 23rd December 2007, 12:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •