+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows Server 2008 R2 Thread, Scheduled Windows updates - am i missing something in Technical; Probably! Everything is working fine apart from one thing - users are still being prompted to restart their machine to ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    35
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Scheduled Windows updates - am i missing something

    Probably!
    Everything is working fine apart from one thing - users are still being prompted to restart their machine to install updates and then subjects them to a 15 minute count down (which eventually they cant cancel)
    Now I thought that the last entry below disabled this? but it doesn't seem to be working! Is there any where else I need to set to stop this?

    Have scheduled Windows updates to install at a specific time each day through GP and have these policies enabled\disabled in GPM are -
    Computer Config\ Admin Temp \ Windows Components \ Windows Updates
    - Configure Automatic Updates - Enabled (Auto Download and schedule the install)
    - Specify Intranet Microsoft update service location - Enabled
    - Allow non administrators to receive update notifications - Disabled
    - No auto restart with logged on users for scheduled automatic updates installations

    many thanks in advance

  2. #2
    Duke5A's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    798
    Thank Post
    82
    Thanked 131 Times in 114 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    31
    That is odd; I have the exact same policy and mine works as expected. Find an afflicted machine and use RSOP to determine whether or not it is in fact receiving the policy settings you have defined. Who knows, if might be filtered or another policy higher up can be conflicting. You can even use the Group Policy Modeling Wizard on the computer OU in GPM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 75
    Last Post: 25th July 2013, 06:40 AM
  2. Sims Profiles - am I missing something?
    By Jamman960 in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 3rd February 2010, 07:31 PM
  3. Am I missing something (xp wireless via GPO)??
    By james14100 in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 15th September 2009, 06:27 PM
  4. Am I missing something here.
    By FragglePete in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 14th February 2008, 07:58 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •