+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows Server 2008 R2 Thread, Backup Exec 2012 in Technical; Good Morning, Every month I spend a couple of days checking that the SDR Backup will restore ok onto my ...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    74
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3

    Backup Exec 2012

    Good Morning,


    Every month I spend a couple of days checking that the SDR Backup will restore ok onto my spare stand alone server, last month everything was fine and worked ok but yesterday I hit a snag the finance server recovered fine but the curric server didn't presenting me with an error message once it had rebooted after the recovery process had completed.


    I did not think much about it at the time and thought it may have been the SDR disk so burnt another one and left it recovering overnight, but today I have the same error message as follows;


    Windows could not parse or process the unattend answer file for pass [specialize]. The setting specified in the answer file cannot be applied. The error was detected while processing setting for component [Microsoft-Windows-Shell-Setup].


    The only thing that has changed to my knowledge in the last month is the BE2012 was removed and reinstalled and the RDX Disks where re-cattalogued, I am still using the original SDR image and did not create a new one as I didn't think I would need to.


    Does anyone know what the error is and how to get a round it ?? I have since re-created the SDR boot disk but the error still remains.


    Many Thanks in Advance.

  2. #2

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    74
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    OK I have an update, I have just installed SP3 on my 2008 R2 DC and after rebooting the server went into BE to check all was ok, when I went into test\edit credentials everything passes fine except for 2 devices.

    On closer inspection its testing against the following;

    1. C (OS)
    2. D (RDX Drive)
    3. E (Images Drive)
    4. F (Data Drive)
    5. System State

    They all pass ok but then it fails against drives H & K which have the same icon as my RDX drive but they do not show up in BE or in Device or Disk Management in Windows, I am wondering if these 2 rouge disk storage devices are what is upsetting my SDR.

    Is there anyway in BE 2012 to delete these to eliminate this issue.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Backup Exec 2012 running slowly
    By glennda in forum Enterprise Software
    Replies: 9
    Last Post: 18th November 2012, 09:40 PM
  2. Backup Exec 2012 P2V Error
    By richbrowncardiff in forum Enterprise Software
    Replies: 0
    Last Post: 16th August 2012, 11:22 PM
  3. Backup Exec 2012 and VMWare Backups
    By Badaz52 in forum How do you do....it?
    Replies: 1
    Last Post: 9th August 2012, 09:29 PM
  4. Veaam or Backup Exec 2012
    By Badaz52 in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 11
    Last Post: 12th July 2012, 02:13 PM
  5. backup exec 2012 problems with exchange 2007 backups
    By RabbieBurns in forum Enterprise Software
    Replies: 5
    Last Post: 28th March 2012, 07:56 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •