+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows Server 2008 R2 Thread, Policies not applying from one domain controller. Fine on other. Can I force to one? in Technical; Came in this morning and half user complaining they are not getting policies applying. Did a GPO modelling test and ...
  1. #1
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    30

    Policies not applying from one domain controller. Fine on other. Can I force to one?

    Came in this morning and half user complaining they are not getting policies applying. Did a GPO modelling test and one DC is not applying gpos.

    Group Policy Infrastructure failed due to the error listed below.

    A device attached to the system is not functioning.

    Note: Due to the GP Core failure, none of the other Group Policy components processed their policy. Consequently, status information for the other components is not available.

    Additional information may have been logged. Review the application event log on the domain controller on which the simulation was run for events between 03/12/2013 08:56:13 and 03/12/2013 08:56:13.
    So I'm invetigating, but while doing so is there any way to force all users to other DC in the mean time?

    Thanks

  2. #2
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    30
    Panic over. A new policy had been created with loopback, that seemed to cause the whole issue, by my fellow techy. He came in and spotted it straight away!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Remove DNS from demoted domain controller
    By Stuart_C in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 4
    Last Post: 1st April 2010, 12:14 PM
  2. Group Policy not applying
    By Maximus in forum Wireless Networks
    Replies: 10
    Last Post: 4th June 2008, 10:51 PM
  3. Replies: 20
    Last Post: 12th November 2007, 04:55 PM
  4. Loopback Policy not applying fully
    By sidewinder in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 23rd February 2007, 11:49 AM
  5. Group Policy not applying
    By edie209 in forum Windows
    Replies: 18
    Last Post: 27th September 2006, 07:48 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •