+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Windows Server 2008 R2 Thread, Server updates broke my WDS in Technical; Latest bunch of updates did something bad to WDS and machines attempting to pxe boot just timed out Haven't tracked ...
  1. #1

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,016
    Thank Post
    1,362
    Thanked 1,769 Times in 1,191 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    530

    Angry Server updates broke my WDS

    Latest bunch of updates did something bad to WDS and machines attempting to pxe boot just timed out

    Haven't tracked down the update yet but if you have the same issue you need to change HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\WDSServer\Parameters\UdpPortPolicy from 1 to 0 then all is well.

  2. 2 Thanks to sparkeh:

    Cache (30th November 2013), simpsonj (2nd December 2013)

  3. #2
    free780's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,058
    Thank Post
    45
    Thanked 86 Times in 81 Posts
    Rep Power
    23
    Which server version are you using?

  4. #3

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,016
    Thank Post
    1,362
    Thanked 1,769 Times in 1,191 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    530
    Quote Originally Posted by free780 View Post
    Which server version are you using?
    2008r2

  5. #4


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    6,807
    Thank Post
    231
    Thanked 885 Times in 761 Posts
    Rep Power
    301

  6. #5
    Cache's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cumbria
    Posts
    1,258
    Thank Post
    471
    Thanked 181 Times in 178 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    66
    I spotted I have exactly the same issue the other day but as it was just a test machine I've not go any further into researching it.

    Thanks for the fix!
    Last edited by Cache; 30th November 2013 at 04:02 PM. Reason: Should learn to read properly!

  7. #6

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7,016
    Thank Post
    1,362
    Thanked 1,769 Times in 1,191 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    530
    Quote Originally Posted by Cache View Post
    I spotted I have exactly the same issue the other day but as it was just a test machine I've not go any further into researching it.

    Thanks for the fix!
    No worries, glad it helped someone :-D

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [Fog] Broke my Fog Server :(
    By ben604 in forum O/S Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 22nd June 2012, 01:18 PM
  2. [WDS] My WDS Stopped Working Today After 30 Windows Updates
    By DaveP in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2012, 07:29 PM
  3. 2008R2 SP1 broke my file server
    By Simcfc73 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 5
    Last Post: 16th March 2011, 09:06 PM
  4. Need to add diskpart to my wds server
    By djsmiler in forum O/S Deployment
    Replies: 3
    Last Post: 16th July 2009, 10:16 AM
  5. Update Killed my server.
    By ICT_GUY in forum Windows Server 2008
    Replies: 18
    Last Post: 26th November 2008, 11:00 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •