+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 54 of 54
Windows Server 2008 R2 Thread, KMS Setup in Technical; Mine magically started working (I think after installing the office 2010 KMS host stuff) thanks for the help...
  1. #46

    Join Date
    May 2010
    Posts
    820
    Thank Post
    84
    Thanked 53 Times in 44 Posts
    Rep Power
    41
    Mine magically started working (I think after installing the office 2010 KMS host stuff) thanks for the help

  2. #47
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,052
    Thank Post
    236
    Thanked 97 Times in 70 Posts
    Rep Power
    73
    Counts for office 2010 is 5
    Counts for Windows 7 is 25.

    Just got to get my head around why I cant connect to computers (WMI) Firewall is disabled and computers are turned on.

  3. #48

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    245
    Thank Post
    5
    Thanked 28 Times in 26 Posts
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by newpersn View Post
    Counts for office 2010 is 5
    Counts for Windows 7 is 25.

    Just got to get my head around why I cant connect to computers (WMI) Firewall is disabled and computers are turned on.
    From the KMS server open a command prompt and run wbemtest

    on the connect option where it lists root\cimv2 add the server name that's failing in front e.g \\server\root\cimv2 and provide credentials - does this connect?

  4. #49
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,052
    Thank Post
    236
    Thanked 97 Times in 70 Posts
    Rep Power
    73
    Connected fine...

    Wouldn't let me add my credentials tho. Said about being local server.

  5. #50

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    245
    Thank Post
    5
    Thanked 28 Times in 26 Posts
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by newpersn View Post
    Connected fine...

    Wouldn't let me add my credentials tho. Said about being local server.
    Very odd, is your server domain joined? is there any difference in the devices that it can license and those it can't?

  6. #51
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,052
    Thank Post
    236
    Thanked 97 Times in 70 Posts
    Rep Power
    73
    Quote Originally Posted by Firefox View Post
    Very odd, is your server domain joined? is there any difference in the devices that it can license and those it can't?
    Domain'ed.

    Library computers it will see 1 but not the rest.

    Most of the computers are built the same.

  7. #52

    Join Date
    May 2010
    Posts
    820
    Thank Post
    84
    Thanked 53 Times in 44 Posts
    Rep Power
    41
    In trying to get the count up, I tested converting MAK to KMS
    so I did a little batch file which is basically just slmgr.vbs -ipk key then slmgr.vks -ato
    However the machines go insta Non Genuine and I get the black screen (wallpaper removed) and windows is not genuine notification in the corner
    should this happen ?
    I can fix it with rearm, but I'm a bit cautious on trying this in the wild.

  8. #53
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,052
    Thank Post
    236
    Thanked 97 Times in 70 Posts
    Rep Power
    73
    if you add the computers in the VMAT windows.

    Right click > Update licence (This will read the computers licence. (Windows and office 2010,2013)
    Right click > Install licence Key (it will show the list of keys and the best one to chose, (I select automactily use keys))
    Right click > Activate > Volume Activate (this is the one I used)


    I may have got this wrong... But that's what I did to get my computers working with VMAT

  9. #54

    Join Date
    May 2010
    Posts
    820
    Thank Post
    84
    Thanked 53 Times in 44 Posts
    Rep Power
    41
    Cheers,
    Tried that too,
    Install Product Key - Install a KMS Client Key
    Activate - KMS Activate

    Then the machine reports none genuine, genuine status in VAMT reports none genuine.

    I can then only fix it with a rearm
    Last edited by caffrey; 12th November 2013 at 10:19 AM.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. KMS Client Setup Keys
    By ZeroHour in forum Licensing Questions
    Replies: 7
    Last Post: 17th September 2013, 09:30 PM
  2. [MS Office - 2010] KMS Setup
    By Stuart_C in forum Office Software
    Replies: 9
    Last Post: 15th February 2012, 10:14 AM
  3. KMS Setup help needed
    By timbo343 in forum Licensing Questions
    Replies: 5
    Last Post: 19th August 2011, 05:11 PM
  4. KMS Client Setup Keys
    By ZeroHour in forum Windows Server 2008
    Replies: 0
    Last Post: 18th February 2010, 11:30 AM
  5. KMS Client Setup Keys
    By ZeroHour in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 0
    Last Post: 18th February 2010, 11:30 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •