+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Server 2008 R2 Thread, VAMT issue in Technical; Greetings, Having an issue with old clients that have been removed from AD still showing up when adding cilents to ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Southampton, England
    Posts
    197
    Thank Post
    34
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    12

    VAMT issue

    Greetings,
    Having an issue with old clients that have been removed from AD still showing up when adding cilents to VAMT using the AD search options weeks or even months after theyve been removed. Any suggestions what could be causing this?
    Thanks
    James

  2. #2

    dhicks's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Knightsbridge
    Posts
    5,614
    Thank Post
    1,230
    Thanked 773 Times in 671 Posts
    Rep Power
    235
    Quote Originally Posted by jjohnsoncantell View Post
    Having an issue with old clients that have been removed from AD still showing up when adding cilents to VAMT using the AD search options weeks or even months after theyve been removed. Any suggestions what could be causing this?
    Could it be Windows' DNS service? Check the old clients' entries in DNS (both forward and reverse lookups) have been removed, just in case.

  3. #3


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    6,516
    Thank Post
    227
    Thanked 848 Times in 727 Posts
    Rep Power
    287
    dosent vamt just update it database by adding new i dont think search will remove entrys already on its database

  4. #4

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Southampton, England
    Posts
    197
    Thank Post
    34
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    12
    Thanks for your replies guys.

    Will check the dns server but some of these clients have been removed a long time ago.

    I remove them each time I update the list but they just come straight back.

    James

  5. #5

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Southampton, England
    Posts
    197
    Thank Post
    34
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    12
    re-searched ad again today and now only existing clients show which is great but it keeps showing up clients i know ive already licensed as unlicenced. Anyone seen this behavior before?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Linux Format, January Issue
    By kingswood in forum *nix
    Replies: 11
    Last Post: 5th December 2005, 11:02 AM
  2. Squid issues new install
    By ChrisH in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 10th November 2005, 03:09 PM
  3. Gentoo issues
    By _Bob_ in forum *nix
    Replies: 1
    Last Post: 31st October 2005, 02:29 PM
  4. Exchange 2003 and Server 2003 SP1 issue.
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 21st August 2005, 10:32 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •