+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Server 2008 R2 Thread, Cannot see icons and programs when logged in in Technical; Hi there folks!! I'm in a predicament! I just re-imaged 19 machines in a classroom Windows 7 x32. I re-named ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cannot see icons and programs when logged in

    Hi there folks!!
    I'm in a predicament! I just re-imaged 19 machines in a classroom Windows 7 x32. I re-named all the machines correctly and moved into correct folder in Active Directory, joined to school's domain etc. For some reason I am not able to see desktop icons such as Microsoft Word, Excel etc. and Programs in Start and All Programs when students login to the machines. When I login locally all installed applications are visible, but not when students login :S Is this a GPO issue?
    If anyone could help, it would be appreciated. Thanks!
    Last edited by ManniS; 18th February 2013 at 01:14 PM.

  2. #2
    MordyT's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    In a computer
    Posts
    506
    Thank Post
    44
    Thanked 75 Times in 70 Posts
    Rep Power
    22
    Folder redirection? Can they see on other machines

  3. #3

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for reply MordyT. Yes users (students) can see applications on other machines in other classrooms when they login. But not on the newly imaged machines. I did the same process as before in the past. I did not come to witness this problem. Don't really know what is going on? :/

  4. #4

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    31
    Thank Post
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi
    What type of profiles do you use?



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12th February 2013, 12:31 AM
  2. [CLOSED] Bug/Error: Homepage redirects to unavalible page when log in in cached
    By SYNACK in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 5
    Last Post: 20th March 2008, 06:24 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11th December 2007, 11:44 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 21st February 2007, 05:40 PM
  5. Replies: 20
    Last Post: 30th March 2006, 03:25 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •