+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
Windows Server 2008 R2 Thread, Black screen on logon for long time, 'My computer' not showing in Technical; Hi Guys, need some urgent help, All of a sudden when logging on users are seeing a black screen with ...
  1. #1
    Darylrese's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Portsmouth
    Posts
    422
    Thank Post
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9

    Exclamation Black screen on logon for long time, 'My computer' not showing

    Hi Guys, need some urgent help,

    All of a sudden when logging on users are seeing a black screen with a mouse curser for a significant time, also when going to 'My Computer' to just hangs.

    Everything was running fine up until an hour ago. Any ideas?

  2. #2

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    267
    Thank Post
    6
    Thanked 43 Times in 37 Posts
    Rep Power
    16
    windows 7?

  3. #3
    Darylrese's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Portsmouth
    Posts
    422
    Thank Post
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9
    yup Windows 7 64bit Enterprise

  4. #4
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,136
    Thank Post
    47
    Thanked 146 Times in 128 Posts
    Rep Power
    45
    We've had this on some of our RDS servers.. A reboot fixes it.. Until it happens again lol.

  5. #5
    Darylrese's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Portsmouth
    Posts
    422
    Thank Post
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9
    will try server reboots if all else fails

  6. #6
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,136
    Thank Post
    47
    Thanked 146 Times in 128 Posts
    Rep Power
    45
    Rebooting your servers wont fix this, unless its an AD issue? I was refering to our remote desktop servers that users literaly log on to.

  7. #7
    Darylrese's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Portsmouth
    Posts
    422
    Thank Post
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9
    its been up and running for a few weeks perfectly but today has started happening. Cant see anything on any server that is alarming, nothing obvious in eventviewers

  8. #8
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,136
    Thank Post
    47
    Thanked 146 Times in 128 Posts
    Rep Power
    45
    Does it do this for an admin?

    Anything in client event logs?

    Are you using SP1?

    How many machines? Are they laptops? Ive seen this with a damaged HDD (turns our user had dropped laptop and broken HDD).

  9. #9
    w-clarke101's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Lancaster
    Posts
    95
    Thank Post
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    15
    We had this on one of the win7 with some user! Deleted the users profile, When they loged back in was working again?

  10. #10
    Darylrese's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Portsmouth
    Posts
    422
    Thank Post
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9
    Thanks guys, fixed it in the end, a few servers needed windows activating before they could logon, im guessing the services on those machnes didn't start properly as a result. Activated, rebooted and everyone could logon quickly again with no black screen or lockups.

    Cheers
    Last edited by Darylrese; 17th December 2012 at 12:34 PM.

  11. #11
    Darylrese's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Portsmouth
    Posts
    422
    Thank Post
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9
    Actually spoke too soon, its started doing it again.

    Nothing of much concern in eventviewer, a few kerberos security issues but these i believe are just duplicate IP addresses
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Darylrese; 18th December 2012 at 12:49 PM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Black screen on an iMac
    By speckytecky in forum Mac
    Replies: 13
    Last Post: 9th September 2011, 08:24 AM
  2. Windows 7 headache black screen on logon
    By MaXiM in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 15
    Last Post: 28th April 2011, 07:08 PM
  3. My Computer(Not Responding)
    By steve_nfi in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 19th September 2008, 03:46 PM
  4. Black Screen at Logon
    By ctbjs in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 4th April 2007, 01:11 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •