+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Server 2008 R2 Thread, Missing templates - Help!!! :) in Technical; Take a look at the screenshot, I am missing templates under this location. All I see is Office. How do ...
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Posts
    20
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation Missing templates - Help!!! :)

    Take a look at the screenshot, I am missing templates under this location. All I see is Office. How do I get the old ones back?

    Thanks,
    R
    missing templates.png

  2. #2

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,783
    Thank Post
    351
    Thanked 1,274 Times in 870 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1126
    Have you looked at the HDD of your server here:

    C:\Windows\inf

    If they are not there what about trying a restore from/to tape to that location?

  3. #3

    Theblacksheep's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    In a house.
    Posts
    1,932
    Thank Post
    138
    Thanked 290 Times in 210 Posts
    Rep Power
    193
    Dont panic, everything carries on working, you just cant edit policies at the moment.

    On a suitable PC (I used my Windows 8 desktop with RSAT) copy the files from the C:\windows\policydefinitions directory. Paste these into your domain\sysvol\domain\policies\policydefinitions directory. Reload your admin tool and you're good to go.
    Last edited by Theblacksheep; 10th December 2012 at 04:10 PM.

  4. #4


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    6,577
    Thank Post
    228
    Thanked 853 Times in 732 Posts
    Rep Power
    294
    is it just that one policy? as ive removed adms from policys that dont need them before (so if im doing a policy just for office dont need system.adm etc) might just be a case of right click admin templates and adding back in the ones you need

  5. #5

    Join Date
    May 2012
    Posts
    20
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Theblacksheep View Post
    Dont panic, everything carries on working, you just cant edit policies at the moment.

    On a suitable PC (I used my Windows 8 desktop with RSAT) copy the files from the C:\windows\policydefinitions directory. Paste these into your domain\sysvol\domain\policies\policydefinitions directory. Reload your admin tool and you're good to go.
    Thanks! I figured this out like 15 minutes after I posted... I like the "don't panic." I think that all of us shouldn't panic... ever, there would be less stress. (But we don't live in a utopia now do we. )

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. ADM Templates help
    By Crispin in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 6th August 2009, 10:59 AM
  2. Edugeek Template and Favicon HELP
    By wesleyw in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 7
    Last Post: 8th June 2009, 02:50 PM
  3. Edugeek - template help please
    By firefox_2006 in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 2
    Last Post: 27th March 2009, 08:16 AM
  4. New Edugeek Template Help Please
    By firefox_2006 in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 1
    Last Post: 6th March 2009, 02:34 PM
  5. Help me find my missing 10gig! lol
    By Little-Miss in forum Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 4th January 2009, 08:37 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •