+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Server 2008 R2 Thread, WDS Capture Image... The parameter is incorrect in Technical; Hi We have 64 Asus Eee PC 1201NL netbooks which we are upgrading from XP to Win 7 Pro x86. ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Coalville
    Posts
    54
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation WDS Capture Image... The parameter is incorrect

    Hi
    We have 64 Asus Eee PC 1201NL netbooks which we are upgrading from XP to Win 7 Pro x86. I have Syspreped the netbook and when I go to Capture the Image is says "Capture Image... The parameter is incorrect"

    I have tried different capture boot wims and saving in different locations, I have added all the divers as packages into the WDS capture image and have now run out of options.

    Can anypne help please, as I'm starting to lose my hair!!!

    Thanks Tony

  2. #2
    Duke5A's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    795
    Thank Post
    81
    Thanked 130 Times in 113 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    31
    Boot up with the capture image again and open a command prompt with Shift-F10 when it's done loading. Manually map a drive and capture by hand with imagex. Import the captured WIM into WDS and see if it takes.

  3. #3

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,039
    Thank Post
    852
    Thanked 2,666 Times in 2,263 Posts
    Blog Entries
    9
    Rep Power
    767
    If using imagex manually be sure to add the /FLAGS "ENTERPRISE" or "PROFESSIONAL" depending on your edition if you ever want to use MDT.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Coalville
    Posts
    54
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for your replys, I'm not using Imagex manually. I pxe boot to wds using the capture option.

    Yesterday I descided to capture just a Win 7 image on a netbook and it worked.

    I'll try the F10 option and see how I get on.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Delprof - The parameter is incorrect.
    By Haux in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 18th November 2010, 07:05 PM
  2. [WDS] The parameter is incorrect
    By Bluetooth in forum O/S Deployment
    Replies: 6
    Last Post: 6th October 2010, 11:02 AM
  3. [Fog] When i restore image the partition is only 18gb on a 320gb drive
    By danny0001uk in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2010, 09:55 PM
  4. [Windows Software] Windows 7 Pro. OEM image as WDS base and capture image deployment to OEM workstations
    By albertwt in forum Licensing Questions
    Replies: 2
    Last Post: 10th August 2010, 01:28 PM
  5. Server 2008 WDS Capture and Deploy Xp Images Head Mashed
    By stevo1565 in forum Windows Server 2008
    Replies: 11
    Last Post: 4th August 2010, 07:07 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •