+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 16 of 16
Windows Server 2000/2003 Thread, Missing IIS from add remove components in Technical; EPIC EPIC FAIL!! On my server, the bizarre thing that it is, does not have its own entry for IIS, ...
  1. #16

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,503
    Thank Post
    1,581
    Thanked 485 Times in 303 Posts
    Rep Power
    217
    EPIC EPIC FAIL!!

    On my server, the bizarre thing that it is, does not have its own entry for IIS, it was buried in something like, Application Server -> Details -> Internet Services -> IIS

    Well, at least its not a broken server, just a broken operator

  2. Thanks to CHR1S from:

    mac_shinobi (2nd December 2011)

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 17th January 2011, 02:36 PM
  2. [WDS] WDS - Missing Drivers from XP Image
    By garethedmondson in forum O/S Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 22nd January 2010, 07:31 AM
  3. Removing from "Safely Remove Hardware" thingy
    By synaesthesia in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 11th January 2010, 06:09 PM
  4. Errors leftover from virus removal
    By Little-Miss in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 3rd December 2009, 07:05 PM
  5. Missing Files from User's Documents
    By LeonieCol in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 2nd September 2008, 03:50 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •