+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Windows Server 2000/2003 Thread, Exchange, OWA and Domain Name in Technical; Hoping someone can give me a bit of a clue as to why we are having an issue with logging ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Harpenden
    Posts
    30
    Thank Post
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Exchange, OWA and Domain Name

    Hoping someone can give me a bit of a clue as to why we are having an issue with logging into OWA.

    Basically, using Firefox, Opera, Chrome or Safari everything works fine. HOWEVER using IE we are having a annoying but not catastrophic issue.

    You get the pop up box for username and type in your username and password as per the other browsers. This does not log you in though, it errors and gives the username in the box as the site ie. mail.domain.county.sch.uk\Username it should take you there automatically by putting in DOMAIN\Username.

    If you put in DOMAIN\username it works. This has only changed within the past few weeks but the person that used to manage all this has been made redundant and now I am in charge and I want to fix it! I am guessing it is an IIS issue but not sure where to start looking or what to change.

    Thanks for any help/suggestions!

    T

  2. #2

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10,686
    Thank Post
    824
    Thanked 2,570 Times in 2,187 Posts
    Blog Entries
    9
    Rep Power
    731

  3. Thanks to SYNACK from:

    trivers1982 (5th September 2011)

  4. #3

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Harpenden
    Posts
    30
    Thank Post
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thanks. Will give them a go tomorrow AM and let you know how it goes!

    T

  5. #4

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    76
    what version of Exch?

  6. #5

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Harpenden
    Posts
    30
    Thank Post
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    2003.

    I am going to have a look first thing in the morning as I cant risk putting the system down in the middle of the day.

  7. #6

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    76
    KB posted above should do it, if it doesn't then post back.

  8. #7

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Harpenden
    Posts
    30
    Thank Post
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    This one worked! Decided to do it tonight due to the Cover Manager needing access first thing.

    Basically had to take off the integrated Windows Authentication off Exchange and Public and make the public site use "\" instead of "DOMAIN".

    One question, am I opening up the system to security holes by not using the Windows Integration? Wouldnt want to have this as a side effect! Forgive me newbiness with regards to IIS + Exchange!

  9. #8

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    76
    Quote Originally Posted by trivers1982 View Post
    This one worked! Decided to do it tonight due to the Cover Manager needing access first thing.

    Basically had to take off the integrated Windows Authentication off Exchange and Public and make the public site use "\" instead of "DOMAIN".

    One question, am I opening up the system to security holes by not using the Windows Integration? Wouldnt want to have this as a side effect! Forgive me newbiness with regards to IIS + Exchange!
    Use SSL with basic authentication

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange OWA and attachments
    By Jobos in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 13th May 2009, 02:11 PM
  2. Exchange 2003, OWA and Address Lists
    By WithoutMotive in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 1st October 2008, 11:08 AM
  3. OWA with domain name?!
    By PRicho in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 4th August 2008, 01:46 PM
  4. Exchange 2003 and OWA
    By uk101man in forum Wireless Networks
    Replies: 4
    Last Post: 9th October 2007, 05:43 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 28th February 2007, 11:43 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •