+ Post New Thread
Results 1 to 12 of 12
Windows Server 2000/2003 Thread, Exchange.........Your Out of Office settings cannot be displayed.... in Technical; Came across this today.............try and setup Out of Office and boom: Your out of office settings cannot be displayed, because ...
  1. #1
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,887
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    59

    Exchange.........Your Out of Office settings cannot be displayed....

    Came across this today.............try and setup Out of Office and boom:

    Your out of office settings cannot be displayed, because the server is currently unavailable. try again later

    I've not had the time to look into this more yet, Mail Server is running Exchange 2K7 SP2 on 2K3 x64.

    Anyone else had this before?

  2. #2

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,020
    Thank Post
    212
    Thanked 1,164 Times in 758 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    481
    Which version of Outlook are you running?

    We had this when we had 2k3 outlook clients connecting to a 2k7 server - ended up just advising people to use OWA to set their Out of Office

  3. #3
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,887
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    59
    Interesting, just gone into the Library to try a machine out with Office 2003.................Outlook 2003 works fine with Out of Office.............Outlook 2007 is the problem

  4. #4

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,020
    Thank Post
    212
    Thanked 1,164 Times in 758 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    481
    Curious ;-)

    Are the web services all running properly? you haven't any stalled or services failed to come up?

  5. #5
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,887
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    59
    All look fine.............

    at the moment im reading alot of problems relating to Autodiscover

  6. #6
    Cache's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cumbria
    Posts
    1,116
    Thank Post
    414
    Thanked 149 Times in 147 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    59
    Edit: Scratch that.

    Out of Office Assistant

    This jogged my memmory. Just try adding the exchange server to your internet explorer proxy exceptions list and also, possibly, the trusted zone if it isn't already there.
    Last edited by Cache; 18th May 2010 at 07:53 PM.

  7. #7

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,392
    Thank Post
    797
    Thanked 1,588 Times in 1,391 Posts
    Blog Entries
    10
    Rep Power
    427
    if you try turning off cached mode or the cached settings when you first setup outlook. (cant remember the name)

    You can turn this off by going into mail in the control panel.

  8. #8
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,887
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    59
    think i've fixed it now, lost the M$ KB article, will find and post up for ref

  9. #9

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Warrnambool, Victoria, Australia
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hey IanT,

    I've got this issue at the moment. Can you find the M$ KB Article for it again?

    Thanks

    Eresources.


    Quote Originally Posted by IanT View Post
    think i've fixed it now, lost the M$ KB article, will find and post up for ref

  10. #10

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6,875
    Thank Post
    393
    Thanked 581 Times in 532 Posts
    Rep Power
    173
    We had the issue here and it was to do with the proxy settings as mentioned above.

  11. #11
    rh91uk's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    UK
    Posts
    862
    Thank Post
    137
    Thanked 132 Times in 114 Posts
    Rep Power
    35
    We had the issue here and it was to do with Autodiscover settings, are you using TMG out of interest?

  12. #12
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,887
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    59
    cor this is a old post, i'll try and dig it out!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Office 2007 Settings
    By boogster in forum Office Software
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2010, 10:38 PM
  2. Office 2003 + Language Settings
    By faza in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 29th September 2009, 11:36 AM
  3. MS exchange webmail displayed as text.
    By The_Traveller in forum Windows
    Replies: 19
    Last Post: 12th February 2008, 11:10 AM
  4. office settings installing every logon
    By alonebfg in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 14th November 2007, 02:39 PM
  5. Office XP Group Policy Settings
    By ZeroHour in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 5th July 2007, 09:32 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •