+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Server 2000/2003 Thread, Strange 'Sticky' Server in Technical; server 2 is currently agrivating me. it 'runs' fine. apart from the GUI - ish when navigating to my comp/docs/explorer ...
  1. #1
    gibbo_ap's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffs, UK
    Posts
    937
    Thank Post
    233
    Thanked 81 Times in 64 Posts
    Rep Power
    36

    Strange 'Sticky' Server

    server 2 is currently agrivating me. it 'runs' fine. apart from the GUI - ish

    when navigating to my comp/docs/explorer it takes 5 mins and trying to do anything else in that time is pointless.

    looking in task man 700mb ram in use and cpu is just chilling.

    if i click my comp, a file on desktop then double click the time (to load calender) 5 mins later they will all appear in that order.

    printing is being done on this server and thats about it.

    it seems to have problems talking to server 1 and (popups about cant see the shares from that server) but other servers can so not a sharing issue with s1) - sysadmins workarea on s1 is disconnected at present

    EVENT VIEWER

    APPLICATION
    i have mr_monitor errors

    Controller ID: 0 Unexpected sense: PD= 1:255, CDB = 0x12 0x01 0x00 0x00 0xff 0x00 , Sense = 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 .

    but after reading this is not a problem - raid card

    APCPBEAgent
    "Communication Not Established"

    SYSTEM
    w32time random errors about signature

    FRS
    seems to be some replication problems from other servers to this one but i exprected this


    ----------

    i have rebooted several times

    am going to try booting minus nw cable
    and in safe mode

    help pls

  2. #2

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,787
    Thank Post
    572
    Thanked 2,154 Times in 982 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    626
    When I got problems like this (strange server performance issues etc) I used to set up a server on a VM, make it a DC transfer roles etc from the ailign server. Once sure allwas done correctly, wipe the old one and reinstall from scratch. It's a day job, but if it needs to be done then it needs to be done.
    Oh, and have you checked for disk errors? Always a good thing to look for when unexplained performace issues crop up.

  3. #3
    gibbo_ap's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffs, UK
    Posts
    937
    Thank Post
    233
    Thanked 81 Times in 64 Posts
    Rep Power
    36
    right i just booted into safe mode no network and runs fine. just booted into safe mode iwth networking and it sucks again. i have the call raised with county already but more ideas the better

  4. #4
    gibbo_ap's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffs, UK
    Posts
    937
    Thank Post
    233
    Thanked 81 Times in 64 Posts
    Rep Power
    36
    problem with firewall lol sorted now, i can carry on with what i was doing!

    what was i doing????

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Strange Noise(s) coming from Server!
    By tolaknawris in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 14th March 2008, 09:20 AM
  2. Server 2003 strange disk space issue.
    By starscream in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: 3rd August 2007, 12:07 AM
  3. WDS Sticky
    By Gatt in forum Comments and Suggestions
    Replies: 3
    Last Post: 19th March 2007, 07:36 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 11th October 2006, 04:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •