+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Server 2000/2003 Thread, mcaffee epo 4 in Technical; hi we use epo4. It was all working fine then today we had a DOS attack and the whole network ...
  1. #1
    bart21's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    peterborough
    Posts
    405
    Thank Post
    79
    Thanked 54 Times in 52 Posts
    Rep Power
    20

    mcaffee epo 4

    hi we use epo4. It was all working fine then today we had a DOS attack and the whole network went down.

    Ever since i cannot log into epo. I enter the username and password and press enter, nothing comes up (no error messages) and the username and password boxes become empty.

    There is also loads of red writing underneath the login box. (Cant remember what it says, but can check)

    I do not know if this is related to the network going down or a coincidence. has anyone else had this with epo 4 and how did you resolve it please.

    thanks in advance

    nick

  2. #2


    Join Date
    Dec 2005
    Location
    In the server room, with the lead pipe.
    Posts
    4,677
    Thank Post
    279
    Thanked 782 Times in 609 Posts
    Rep Power
    224
    My money is on a SQL problem, but show us the red writing.

    Stopping all ePO services, checking and restarting SQL and then starting ePO services would be a good first step.

  3. Thanks to pete from:

    bart21 (16th December 2009)

  4. #3
    bart21's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    peterborough
    Posts
    405
    Thank Post
    79
    Thanked 54 Times in 52 Posts
    Rep Power
    20
    that worked. wow. thankyou very much

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Mcaffee Epolicy Orchestrator
    By tommej in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 2
    Last Post: 4th December 2009, 01:14 PM
  2. mcaffee epolicy orchestrator forgotton password
    By Uraken in forum Educational Software
    Replies: 0
    Last Post: 6th December 2007, 10:38 AM
  3. Migrating McAfee ePO
    By Nij.UK in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 26th April 2007, 12:40 PM
  4. Moving Mcafee EPO to a new server
    By manick in forum Network and Classroom Management
    Replies: 2
    Last Post: 5th April 2007, 11:26 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •