+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
Windows Server 2000/2003 Thread, Server 2003 - Blue Screen of Death - please help! in Technical; Originally Posted by CHR1S Or any startup progs and non critical services? did start to do this, did about 7-8 ...
  1. #16
    sharkster's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    149
    Thank Post
    23
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by CHR1S View Post
    Or any startup progs and non critical services?
    did start to do this, did about 7-8 non microsoft ones then thought well theres about 20-25 of microsoft ones + non microsoft so was going too take well to long.

    think i might of cracked it now been on 5min solid

  2. #17
    sharkster's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    149
    Thank Post
    23
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    18

    Thumbs up Thank You

    would just like to say a "BIG THANK YOU" to every body that helped me today,

    seems like its running fine now, 10min solid

    ill tell you in the morning if its been running all night, fingers crossed.

    thanks again,
    much appreciated

  3. 3 Thanks to sharkster:

    azrael78 (1st October 2009), bossman (30th September 2009), CHR1S (30th September 2009)

  4. #18

    JJonas's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Walsham, Norfolk
    Posts
    2,996
    Thank Post
    360
    Thanked 410 Times in 304 Posts
    Rep Power
    344
    What was the cause of the problem?

  5. #19
    sharkster's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    149
    Thank Post
    23
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    18
    ill also just add,
    this is what made me laugh at the end...

    considering it was a file server that had this problem with all the staff work, lesson plans, all the curriculum data on only 2 people came to see me about it.

    fair enough i work in a small school but TWO people haha

  6. #20
    sharkster's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    149
    Thank Post
    23
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by JJonas View Post
    What was the cause of the problem?
    a peice of software installed runs in the background (hidden internet filter) runs as services but not just one 5-6 to prevent kids or staff to stop it from running, 3 different ones kept loading up so at the end their was about 20 of each service running, wasn't slowing the maching down or eating up resources just blue screened.

    - must of just been coincidence it happned when the UPS faild :S
    Last edited by sharkster; 30th September 2009 at 03:21 PM.

  7. #21
    sharkster's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    149
    Thank Post
    23
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    18
    come in this morning and still on

    cheers again

  8. #22
    azrael78's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Devon
    Posts
    383
    Thank Post
    47
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    Rep Power
    20
    In that case - a repair-install may well be your only option.

    You could try reapplying the latest service pack but this may not help.

    Give dumpchk.exe a try as well though before you go down the repair route, it may well give more info than WhoCrashed.

    Az

    Edit: Ah, I see it's fixed... a fire-drill mid-post will do that for you :P
    Last edited by azrael78; 1st October 2009 at 10:06 AM.

  9. #23

    bossman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    England
    Posts
    3,853
    Thank Post
    1,160
    Thanked 1,028 Times in 729 Posts
    Rep Power
    323
    @sharkster:

    Nice one bud :-)

  10. #24
    BatchFile's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Cumbria
    Posts
    948
    Thank Post
    542
    Thanked 128 Times in 106 Posts
    Rep Power
    59
    a couple of mine do that (BSOD) if you try and boot them with a usb drive plugged in....

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Suse] white screen of death!
    By ranj in forum *nix
    Replies: 4
    Last Post: 16th September 2009, 02:08 AM
  2. [Ghost] Blue screen on reboot after ghosting
    By Little-Miss in forum O/S Deployment
    Replies: 14
    Last Post: 20th August 2009, 11:41 AM
  3. Blue screen of death
    By sLiDeR in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 12th September 2008, 09:52 AM
  4. Replies: 14
    Last Post: 28th February 2008, 07:41 AM
  5. Please help blue screen of death
    By suesmate in forum Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 26th November 2007, 12:06 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •