+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Server 2000/2003 Thread, Exchange 2003 problem/profile problem? in Technical; Hi Chaps, I have a couple of users on different machines complaining that when they go in to Outlook 2003 ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    41
    Thank Post
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Exchange 2003 problem/profile problem?

    Hi Chaps,

    I have a couple of users on different machines complaining that when they go in to Outlook 2003 they are greeted with the account creation screen so it is losing that setting, I've witnessed it my self and put the exchange details back in but after a few days it is lost again. Any ideas where I should start to look for what is causing this?

    Thanks

    Stewart

  2. #2
    mb2k01's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,139
    Thank Post
    189
    Thanked 230 Times in 195 Posts
    Rep Power
    92
    If the user logging on has their profile removed (either via policy / delprof etc) then they will get the wizard each time.

  3. Thanks to mb2k01 from:

    Japtastic (29th September 2009)

  4. #3

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    41
    Thank Post
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    As far as policy is concerned, nothing has changed there and it only seems to happen every now and again...

  5. #4
    oxide54's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    798
    Thank Post
    51
    Thanked 55 Times in 54 Posts
    Rep Power
    23
    Quote Originally Posted by Japtastic View Post
    As far as policy is concerned, nothing has changed there and it only seems to happen every now and again...
    I take you are using roaming profiles.

    Check the profile is being downloaded correctly.

    Next time you have to re-type in their outlook settings

    Insert a registry key, under HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\EduGeek

    then next time its lost the settings check to see if that registry key is there. If it isn't then they're profile is either not saving/ not downloading or get corrupted.

  6. Thanks to oxide54 from:

    Japtastic (30th September 2009)

  7. #5

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    41
    Thank Post
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thanks for that handy tip, I'll give that a try

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2003/OWA Problem
    By adamf in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 10
    Last Post: 22nd January 2010, 11:22 AM
  2. Exchange 2003 problem
    By pooley in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 9th October 2008, 03:37 PM
  3. exchange 2003 DNS/AD Problem
    By ranj in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 24th April 2008, 10:43 PM
  4. Exchange 2003 SMTP Problem
    By astral_traveller in forum Windows
    Replies: 26
    Last Post: 23rd November 2007, 12:07 PM
  5. Exchange 2003 - Authentication problem
    By pooley in forum Wireless Networks
    Replies: 5
    Last Post: 20th July 2006, 05:44 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •