+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Server 2000/2003 Thread, Exchange Server 2003 OWA Integrated Authentication in Technical; We have started having problems with our Exchange Server authentication (after no apparent changes to our exchange server!) Whereas before ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exchange Server 2003 OWA Integrated Authentication

    We have started having problems with our Exchange Server authentication (after no apparent changes to our exchange server!) Whereas before the Integrated Authentication worked absolutely fine, users now have to enter their username and password again before they can view OWA internally.

    I have managed to get this to an acceptable level whereby they do not have to prefix their username with the domain name, but is it possible to regain the old functionality - whereby it would use the Windows logon credentials to authenticate? What could have caused this? I've played with the Authentication settings to no avail...

    Thanks in advance!

  2. #2
    jmair's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    274
    Thank Post
    58
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    16
    Interesting. I've never had it not ask to authenticate when logged into our domain then accessing OWA.

  3. #3
    actech's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Australia
    Posts
    198
    Thank Post
    50
    Thanked 20 Times in 17 Posts
    Rep Power
    17
    Have the setting in Internet Explorer been changed? In the Local Intranet Security settings make sure that User Authentication>Logon is set to "Automatic logon with current user name and password".

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2007/OWA - Authentication question
    By Ben_Stanton in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 28th May 2012, 03:09 PM
  2. Kaliedos - Windows Integrated Authentication
    By steele_uk in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 3
    Last Post: 25th July 2008, 11:49 AM
  3. Exchange Integrated Windows Authentication
    By adamf in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 17th April 2008, 11:06 AM
  4. Slow OWA on Exchange 2003
    By adamf in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 11th December 2007, 09:29 AM
  5. Exchange 2003 and OWA
    By uk101man in forum Wireless Networks
    Replies: 4
    Last Post: 9th October 2007, 05:43 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •