+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows 8 Thread, Iconia W510 Windows8.1 driver problems with MDT 2013 (Help) in Technical; Hi folks, Has anyone successfully deployed a Windows8.1 x86 image for the Iconia W510 using MDT ? I have successfully ...
  1. #1
    kkkk1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Iconia W510 Windows8.1 driver problems with MDT 2013 (Help)

    Hi folks,
    Has anyone successfully deployed a Windows8.1 x86 image for the Iconia W510 using MDT?

    I have successfully deployed Windows 7 x86 - x64 images without too much problem but i'm struggling with these Iconia devices on Windows 8.1. I have downloaded the latest drivers from the Acer website which comes as a package. I have then added these to the MDT drivers and updated the boot image. I have then copied the updated boot image to my USB stick. When I boot from the USB to start the build off I have no keyboard or mouse. Eventually after I have installed a USB keyboard and kicked the build off it finishes but still no drivers. I have to install the USB keyboard AGAIN to log into Windows and install the drivers manually, (the same drivers I have added to MDT) and all works fine from then on. However we have 210 of these devices to build and manually installing the drivers on the machine at the end of the build is not an option. It's driving me mad.

    Does anyone have any suggesstions?

    Kind regards,

  2. #2

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    31
    Thank Post
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    You may have sorted this by now, but have you updated the BIOS? There was an update that fixed that issue for me.

  3. #3
    kkkk1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Many thanks for the response.
    I have downloaded the latest drivers from the Acer website and included in this is the firmware update for the BIOS which i have applied but unfortnately still no joy?
    I have installed a command line in the task sequence with the following command:-
    cmd.exe /c "bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS"
    However this sequence starts but just hangs????



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] Anyone having problems with registers 2013 Spring?
    By ConradJones in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 24th May 2013, 07:11 PM
  2. problems with hp color 1500L driver - crashes mmc
    By LCPSWolf in forum Windows Server 2008
    Replies: 2
    Last Post: 16th May 2012, 05:28 PM
  3. [MDT] Problems with customsettings.ini file in MDT
    By Rob414 in forum O/S Deployment
    Replies: 2
    Last Post: 7th January 2012, 08:54 PM
  4. [MDT] Problem with MDT 2010
    By binky in forum O/S Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 1st April 2010, 11:26 PM
  5. Problem with HP universal print driver
    By Oops_my_bad in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 11th March 2010, 09:29 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •