+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows 8 Thread, Problem with second sysprep in Technical; Morning, We have a windows 8 machine (32bit Windows 8 pro) that has been syspreped and captured using WDS . ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Birmingham
    Posts
    74
    Thank Post
    13
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    9

    Unhappy Problem with second sysprep

    Morning,

    We have a windows 8 machine (32bit Windows 8 pro) that has been syspreped and captured using WDS. This all works fine.

    Now I have added some new software to the build, taken it off the domain and completed all of the windows updates.

    There problem is when i run the systep.cmd (from the c: drive which uses an unattend.xml file) it will no longer work. The sysprep window pops up briefly then closes but doesnt shutdown..

    This used to work on windows 7 when we could re sysprep a machine. Am I missing something on Windows 8?

    Any help would be great.

  2. #2

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Birmingham
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hello,

    I had this problem and found the solution is not to update any apps.
    I put up a brief blog about it as it was stressing me out.

    RobCopestick | My blogs about Tech and other stuff

    Thanks

  3. Thanks to RobertC from:

    william_tropico (28th June 2013)

  4. #3

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Birmingham
    Posts
    74
    Thank Post
    13
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    9
    Thanks for this. We have a script that runs during sysprep that removes the very useful built in apps. Looks like I need to rethink how we do this.

SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •