+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
Windows 8 Thread, Does impero work on windows 8? in Technical; Just wondering because i have two windows 8 enterprise PCs and it just hangs on install. We've set them up ...
  1. #1
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,579
    Thank Post
    368
    Thanked 269 Times in 221 Posts
    Rep Power
    101

    Does impero work on windows 8?

    Just wondering because i have two windows 8 enterprise PCs and it just hangs on install. We've set them up as test PCs for teachers to play with in the staffroom.....should be interesting.

  2. #2
    dhoward_westexetc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    225
    Thank Post
    46
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by mrbios View Post
    Just wondering because i have two windows 8 enterprise PCs and it just hangs on install. We've set them up as test PCs for teachers to play with in the staffroom.....should be interesting.
    Not yet. I contacted Impero regarding this, they are working on Windows 8 support for sometime in the first half of this year.

  3. Thanks to dhoward_westexetc from:

    mrbios (10th January 2013)

  4. #3
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,579
    Thank Post
    368
    Thanked 269 Times in 221 Posts
    Rep Power
    101
    Thank you dhoward_westexetc

  5. #4
    dhoward_westexetc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    225
    Thank Post
    46
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by mrbios View Post
    Thank you dhoward_westexetc
    You're welcome

  6. #5

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,946
    Thank Post
    709
    Thanked 553 Times in 368 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204
    Quote Originally Posted by mrbios View Post
    Thank you dhoward_westexetc
    There is a beta version (contact support and they can sort you out) which works but missing a few things mainly dam metro interfering. Don't want to put a date on it yet until developer finished hitting metro with a rather large stick...

  7. 2 Thanks to russdev:

    john (10th January 2013), mrbios (10th January 2013)

  8. #6
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,579
    Thank Post
    368
    Thanked 269 Times in 221 Posts
    Rep Power
    101
    Cheers russdev, I'll soldier on without it for now, it's not a major issue, just would have been nice to be able to monitor anyone "playing" with the windows 8 test pcs. Plus i think even if we were thinking of moving over to windows 8 it'd be in more like 9 months time anyway

  9. #7
    dhoward_westexetc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    225
    Thank Post
    46
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by russdev View Post
    There is a beta version (contact support and they can sort you out) which works but missing a few things mainly dam metro interfering. Don't want to put a date on it yet until developer finished hitting metro with a rather large stick...
    Presumably there is an issue with the Metro version of IE and the BHO is there?

  10. #8
    dhoward_westexetc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    225
    Thank Post
    46
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by mrbios View Post
    Cheers russdev, I'll soldier on without it for now, it's not a major issue, just would have been nice to be able to monitor anyone "playing" with the windows 8 test pcs. Plus i think even if we were thinking of moving over to windows 8 it'd be in more like 9 months time anyway
    Hence why I am keeping my Windows 8 test PCs within the confines of the server office at the moment, in fact in VMs even!
    Last edited by dhoward_westexetc; 10th January 2013 at 12:32 PM.

  11. #9
    DrCheese's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,035
    Thank Post
    97
    Thanked 161 Times in 110 Posts
    Rep Power
    60
    The client works (for managing other machines) fine. You just need to install .net 2.0 first.

  12. #10
    dhoward_westexetc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    225
    Thank Post
    46
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by DrCheese View Post
    The client works (for managing other machines) fine. You just need to install .net 2.0 first.
    Which client version are you using?

  13. #11
    DrCheese's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,035
    Thank Post
    97
    Thanked 161 Times in 110 Posts
    Rep Power
    60
    Version 3502

  14. #12
    dhoward_westexetc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Exeter, Devon
    Posts
    225
    Thank Post
    46
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Rep Power
    17
    As a follow up to this post, Impero 4.0.04 works on Windows 8 fine now.

  15. Thanks to dhoward_westexetc from:

    russdev (16th April 2013)

  16. #13

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    221
    Thank Post
    6
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Rep Power
    17
    I can confirm this I have it working on the machines in my office.. Not sure about some features like request assistance on login screen etc not that far into testing

  17. #14
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,579
    Thank Post
    368
    Thanked 269 Times in 221 Posts
    Rep Power
    101
    Seeing as this thread is still alive, just for anyone with v4005....if you have v4 + you have the GP enabled for "Do not display last username" (on the login screen) you might find that remote login functionality doesn't work. Got impero working on a fix though...

  18. #15

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,946
    Thank Post
    709
    Thanked 553 Times in 368 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204
    Was a reason asked about login screens in other thread as looking at making sure got common setups on our test network.

  19. Thanks to russdev from:

    TheScarfedOne (24th April 2013)

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 30th October 2012, 09:34 AM
  2. Wake On Lan not working on Windows 7
    By enjay in forum Windows 7
    Replies: 29
    Last Post: 9th May 2012, 12:37 PM
  3. Sound not working on windows
    By bladedanny in forum Mac
    Replies: 4
    Last Post: 23rd September 2009, 05:27 PM
  4. Cisco VPN Client DOES NOT work on x64
    By smjb90 in forum Windows 7
    Replies: 6
    Last Post: 10th September 2009, 04:24 PM
  5. Mouse wheel does not work on Ubuntu
    By redsnappa in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 29th January 2009, 10:39 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •