+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows 7 Thread, Logon script from netlogon folder fails to run on wireless laptops in Technical; We have just set up a Server 2008 R2 domain and sent out Windows 7 to all our clients. All ...
  1. #1
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    29

    Logon script from netlogon folder fails to run on wireless laptops

    We have just set up a Server 2008 R2 domain and sent out Windows 7 to all our clients. All works fine except on a group of lenovo laptops that refuse to run the logon script while on the wireless.
    Can anyone suggest what might be causing this?

    Thanks

  2. #2
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    999
    Thank Post
    198
    Thanked 144 Times in 102 Posts
    Rep Power
    36
    i had the same problem with some dell laptops a while back

    i did this to cure my problem

    on each workstation
    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "GpNetworkStartTimeoutPolicyValue"=dword:00000 03c


    this fixed it for me

    dont know if it will help you but it is worth a try

    i included the registry entry in this thread

    about the 3rd entry down

    Wireless logon script
    Last edited by round2it; 3rd August 2012 at 01:21 PM.

  3. Thanks to round2it from:

    reggiep (3rd August 2012)

  4. #3

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,170
    Thank Post
    868
    Thanked 2,697 Times in 2,287 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    772
    The above is also a GPO setting so you can just push it along with a dial-up delay and the always wait for network setting.

    It can also be because of wireless, make sure that the drivers are the latest and they are machine wireless policies rather than per-user ones using user credentials otherwise it only connects to the network after you have logged in. You may also need to tweak it to rely on one of the networking services (can't remember the exact one) so that the machine waits for the network to come up fully before you get to logon.

  5. Thanks to SYNACK from:

    reggiep (3rd August 2012)

  6. #4
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,548
    Thank Post
    517
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    29
    Thanks for the suggestions. I eneded up making sure my scripts ran asynchronously via GPO and all is well.

  7. #5
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    999
    Thank Post
    198
    Thanked 144 Times in 102 Posts
    Rep Power
    36
    no problem

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Script to run on certain Operating Systems?
    By CallumCatterall in forum Scripts
    Replies: 15
    Last Post: 29th November 2011, 09:50 PM
  2. XP Pro SP3 fails to run updates and Flash
    By speckytecky in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 10th June 2011, 12:20 PM
  3. Replies: 13
    Last Post: 8th November 2007, 02:53 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 15th December 2006, 12:14 PM
  5. Java Script fails to work on one user profile!
    By pmassingham in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 29th June 2006, 07:32 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •