+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
Windows 7 Thread, Google Chrome Home Page problem in Technical; Google seem to have pushed out a Chrome update v19 and now it appears users are getting a blank / ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    998
    Thank Post
    15
    Thanked 48 Times in 28 Posts
    Rep Power
    26

    Google Chrome Home Page problem

    Google seem to have pushed out a Chrome update v19 and now it appears users are getting a blank / sign in to Google account page rather than our intranet home page!

    Any ideas how to resolve? We're using the group policy items provided by Google, do they need updating?

  2. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,407 Times in 851 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    I have noticed a few problems with v19 so far but not that one specifically.
    Have you flushed the cache at all? I have found several issues with cache in the past stopping pages loading.

  3. #3

    Oaktech's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Bournemouth
    Posts
    3,217
    Thank Post
    943
    Thanked 645 Times in 504 Posts
    Rep Power
    288
    I'm seeing a similar issue, if the user opens the program from the start menu, they get a blank/sign in page, if they use the desktop shortcut, they get the intranet... no idea why yet!

  4. #4
    BJG
    BJG is offline
    BJG's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Norwich
    Posts
    468
    Thank Post
    89
    Thanked 36 Times in 26 Posts
    Rep Power
    23
    I've also been having this problem, where instead of showing the homepage, Chrome has recently started opening with a sign-in page and buttons for:

    Chrome Web Store
    Gmail
    YouTube
    Google Search

    Just found this description of the problem...

    http://productforums.google.com/foru...me/kAfYEEISnmw

    ...with the advice:

    Try setting it to "carry on where you left off" and then restart chrome, then set to a specific page (google.com) and restart chrome

    Seems to have fixed it.
    Last edited by BJG; 24th May 2012 at 12:56 PM.

  5. #5
    BJG
    BJG is offline
    BJG's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Norwich
    Posts
    468
    Thank Post
    89
    Thanked 36 Times in 26 Posts
    Rep Power
    23
    I spoke too soon - I'm now finding that if I launch Chrome it goes to the correct homepage, but if I then launch it a second time it brings up that "Sign-in" page.

    Darn, this is getting annoying.

  6. #6

    Oaktech's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Bournemouth
    Posts
    3,217
    Thank Post
    943
    Thanked 645 Times in 504 Posts
    Rep Power
    288
    Quote Originally Posted by BJG View Post
    I've also been having this problem, where instead of showing the homepage, Chrome has recently started opening with a sign-in page and buttons for:

    Chrome Web Store
    Gmail
    YouTube
    Google Search

    Just found this description of the problem...

    Google Groups

    ...with the advice:

    Try setting it to "carry on where you left off" and then restart chrome, then set to a specific page (google.com) and restart chrome

    Seems to have fixed it.
    Not sure how we are going to make 1000 clients do this! Eek!

  7. #7

    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I fixed this by going into chrome settings. There should be a On startup little section. Select "Open a specific page or set of pages." then you set the page(s) that you want to see on statup.

  8. #8

    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by tylee13 View Post
    I fixed this by going into chrome settings. There should be a On startup little section. Select "Open a specific page or set of pages." then you set the page(s) that you want to see on statup.
    Thank you it was starting to be really annoying!

  9. #9

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    998
    Thank Post
    15
    Thanked 48 Times in 28 Posts
    Rep Power
    26
    Quote Originally Posted by tylee13 View Post
    I fixed this by going into chrome settings. There should be a On startup little section. Select "Open a specific page or set of pages." then you set the page(s) that you want to see on statup.
    Our users tried this and it makes no difference! Still comes up with the new tab page.

  10. #10
    BJG
    BJG is offline
    BJG's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Norwich
    Posts
    468
    Thank Post
    89
    Thanked 36 Times in 26 Posts
    Rep Power
    23
    Quote Originally Posted by googlemad View Post
    Our users tried this and it makes no difference! Still comes up with the new tab page.
    I had the homepage specified there, but Chrome ignored that and preferred to divert to the sign-in page on launch. So then I followed advice to alter that setting to something else, restart, change back to the homepage, restart. Now Chrome goes to the homepage when you launch the first instance, but if you launch another copy it goes back to the sign-in page again.

    Someone's messed it up.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Why a Microsoft schools blog on your home page and not the Google one????
    By edutech4schools in forum Comments and Suggestions
    Replies: 6
    Last Post: 4th April 2011, 12:56 PM
  2. Problem w/ NetSupportSchool - can't block Google Chrome
    By dcg1k in forum Network and Classroom Management
    Replies: 2
    Last Post: 2nd March 2011, 04:31 PM
  3. Internet Explorer 6 & 7 Home page problems.
    By stu1892 in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 3rd June 2009, 04:23 PM
  4. What do you have as your home page...
    By _Bat_ in forum General Chat
    Replies: 23
    Last Post: 10th January 2007, 11:34 AM
  5. thorny home broadband problem
    By browolf in forum Wireless Networks
    Replies: 5
    Last Post: 18th December 2005, 12:23 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •