+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows 7 Thread, Proxy settings not applying to all - GPO in Technical; We are having an issue where some but not all staff are not getting their proxy settings via GPO. The ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Devon
    Posts
    1,048
    Thank Post
    226
    Thanked 63 Times in 56 Posts
    Rep Power
    30

    Proxy settings not applying to all - GPO

    We are having an issue where some but not all staff are not getting their proxy settings via GPO. The rest of the GPO is being deployed fine but just the proxy settings are not being picked up.

    Anyone else come across this?

  2. #2
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    1,258
    Thank Post
    218
    Thanked 232 Times in 200 Posts
    Rep Power
    74
    Do you have any other group policies higher up the structure with a No Override set? Such as somewhere in the default domain policy?

  3. #3

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Devon
    Posts
    1,048
    Thank Post
    226
    Thanked 63 Times in 56 Posts
    Rep Power
    30
    Default domain policy has the user settings disabled so i wouldn't have thought there is anything in there, i'll double check.

  4. #4
    piyushagrawal's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    India
    Posts
    6
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi,

    Make proxy setting per-machine (rather than per-user) and if it does not work then check out the KB's:

    Internet Explorer Maintenance Group Policies do not apply during subsequent logons procedures
    Microsoft Support/kb/306915

    After you enable the Folder Redirection policy in Windows XP Service Pack 2, the Internet Explorer Maintenance policy may not apply
    Microsoft Support/kb/888254

    If the issue persists, please make sure that you have installed the latest service pack on the affected computer.

    How to obtain the latest Windows Vista service pack
    Microsoft Support/kb/935791

    How to obtain the latest Windows XP service pack
    Microsoft Support/kb/322389


    Hope it helps you.
    Do update us again.

  5. #5

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Devon
    Posts
    1,048
    Thank Post
    226
    Thanked 63 Times in 56 Posts
    Rep Power
    30
    I appear to have resolved the issue, i had a seperate computer policy that i was forgetting to check which had "restrict changing of proxy" set. I've removed that and all users now appear to be working. Still odd how it was only effecting some users but fixed now.

    Thanks for the pointers!



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Proxy setting not applying
    By Blue_Cookeh in forum Windows 7
    Replies: 16
    Last Post: 18th June 2012, 11:16 AM
  2. GPOs not applying to all users
    By JMB in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 10
    Last Post: 24th January 2012, 02:14 PM
  3. Group policies not applying to all ou's
    By inag in forum Windows 7
    Replies: 6
    Last Post: 16th August 2011, 12:54 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 26th August 2010, 07:09 PM
  5. Proxy Settings Not Applied
    By dezt in forum Wireless Networks
    Replies: 16
    Last Post: 3rd October 2006, 09:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •