+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
Windows 7 Thread, exchange 2003 OWA on windows 7 asking for logon details no problems with xp any ideas in Technical; Originally Posted by chazzy2501 hey, are you saying you can have owa log in automatically? I've exchange 2007 can I ...
  1. #16

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,172
    Thank Post
    868
    Thanked 2,699 Times in 2,288 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    772
    Quote Originally Posted by chazzy2501 View Post
    hey, are you saying you can have owa log in automatically? I've exchange 2007 can I do that, do I need extra software or somin'.

    (I inherited my exchange server and have never set one up)
    If the logon method used is NTLM and passthrough is enabled then you should be able to, yes.

  2. #17
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    999
    Thank Post
    198
    Thanked 144 Times in 102 Posts
    Rep Power
    36
    gonna make a new profile to see whats going on

  3. #18
    chazzy2501's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    1,782
    Thank Post
    213
    Thanked 263 Times in 213 Posts
    Rep Power
    67
    how do I turn that on?

  4. #19

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,172
    Thank Post
    868
    Thanked 2,699 Times in 2,288 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    772

  5. Thanks to SYNACK from:

    chazzy2501 (28th May 2012)

  6. #20
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    999
    Thank Post
    198
    Thanked 144 Times in 102 Posts
    Rep Power
    36
    still cant find this does not work
    only way i can get owa to work is by having a link with server/exchange/username this is getting me really brassed off now

  7. #21
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    999
    Thank Post
    198
    Thanked 144 Times in 102 Posts
    Rep Power
    36
    the problem was with the shortcut

    it was created on an xp machne

    recreated on windows 7 with same info and everything works fine

    weird

    thanks for the help guys

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Exchange 2003/OWA Problem
    By adamf in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 10
    Last Post: 22nd January 2010, 11:22 AM
  2. Make Windows ask for password again
    By dyoung5 in forum Windows
    Replies: 16
    Last Post: 19th May 2009, 09:35 AM
  3. Exchange 2003, OWA and Address Lists
    By WithoutMotive in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 1st October 2008, 11:08 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 26th February 2007, 02:02 PM
  5. Borked Exchange 2003 OWA
    By Ric_ in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 21st July 2005, 08:34 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •