+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows 7 Thread, Strange Flash problem in Technical; Hi all, So using a flash based website, which is pretty much entirely flash on which the kids need to ...
  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    UK
    Posts
    166
    Thank Post
    40
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    10

    Unhappy Strange Flash problem

    Hi all,

    So using a flash based website, which is pretty much entirely flash on which the kids need to press start then instructions are given and buttons appear for them to play the game. The problem is however the buttons aren't appearing. Assumed this was a flash/shockwave/java problem so I re-installed all three. Using both IE and Chrome same problem, however on other computers it works.

    So I remote desktop into the machines in question, and the buttons appear and work! Now back on the machine the buttons disappear!

    I assumed this was maybe a graphics driver problem so I re-installed the latest driver along with flash. No help!

    Youtube works fine etc can skip forward stop etc.

    Any help would be amazing I'm pulling my hair out!

  2. #2

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Liverpool
    Posts
    67
    Thank Post
    7
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9
    Does it work as anyone else on the machines in question? Does it work fine when you log in? Can students use the website fine on other machines in the school?

  3. #3

    Join Date
    May 2010
    Location
    UK
    Posts
    166
    Thank Post
    40
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Davey,

    Cheers for that - it was 5 PCs... 1 worked the other 4 didn't the only difference between the machines? 1 had speakers the others didn't! Windows 7 and its crazy sound thing that makes older programs assume there is no sound card again!

    Moment I plugged some headphones in it worked. Can't believe it!

  4. #4

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Liverpool
    Posts
    67
    Thank Post
    7
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    9
    Heh, I've seen it do similar things here, though thankfully our machines all have internal speakers, so when we finally got them working properly, Windows stopped messing about. Glad you got it sorted anyway

  5. Thanks to DaveyPitch from:

    beany1 (21st September 2011)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Strange Excel Problem
    By Jon in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 14th July 2011, 04:55 PM
  2. Strange Email Problem
    By richard in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 15th June 2007, 06:58 AM
  3. Strange Word problem
    By richard in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 21st February 2006, 12:47 PM
  4. Strange HD Problem on Debian machine
    By crc-ict in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 27th January 2006, 08:43 PM
  5. Strange Network Problem this Morning
    By Roger in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 12th September 2005, 11:01 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •