+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows 7 Thread, Odd problem with Dell gx 760 and Windows 7 in Technical; Hi all, We seem to have discovered since upgrading the network to Windows 7 that a certain brand of pc ...
  1. #1

    NikChillin's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    on the sofa
    Posts
    945
    Thank Post
    60
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Rep Power
    123

    Odd problem with Dell gx 760 and Windows 7

    Hi all,
    We seem to have discovered since upgrading the network to Windows 7 that a certain brand of pc keeps crashing randomly. All the others seem ok it is just the gx 760's, anyone else encountered this? They were fine with XP.

  2. #2

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,190
    Thank Post
    875
    Thanked 2,717 Times in 2,302 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    780
    Have you upgraded the BIOS to the latest version and run a full memory diagnostic?

  3. #3

    NikChillin's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    on the sofa
    Posts
    945
    Thank Post
    60
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Rep Power
    123
    We have discovered that it has occurred on several different makes of Dell pc/laptops now....

  4. #4

    NikChillin's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    on the sofa
    Posts
    945
    Thank Post
    60
    Thanked 122 Times in 86 Posts
    Rep Power
    123
    Quote Originally Posted by SYNACK View Post
    Have you upgraded the BIOS to the latest version and run a full memory diagnostic?
    The next step... thanks

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Problem with RM mobile one and Windows
    By cloverleafitservices in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 25th June 2011, 09:54 AM
  2. Major problem with timezones, clocks, Citrix and Thinstation
    By localzuk in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 12
    Last Post: 21st April 2009, 02:01 PM
  3. odd problem with home shares
    By djdohboy in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 4th September 2008, 07:00 PM
  4. Problem with our intranet page and firefox
    By gh256 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 4
    Last Post: 24th April 2008, 03:46 PM
  5. Odd Problem with Logon Box (XP)
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 28th September 2007, 01:38 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •