+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows 7 Thread, Buzzing/lag when audio is interrupted, Win7 Dell Optiplex 360 in Technical; Morning I'm getting totally stumped with this one and hope someone out there has any more ideas.. Whenever there is ...
  1. #1
    Mr_Andy's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Manchester
    Posts
    34
    Thank Post
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Buzzing/lag when audio is interrupted, Win7 Dell Optiplex 360

    Morning

    I'm getting totally stumped with this one and hope someone out there has any more ideas..

    Whenever there is any stream of audio (Youtube/mp3/presentation embedded sound) interrupted before the clip has finished, there is a 3-4 second buzz of that particular millisecond of audio.. This only seems to be happening on certain machines despite the fact they're all the same model.
    I can't see any differences in drivers or settings between the faultless and 'faulted' machines.
    I managed to discover it's temporarily fixed by restarting Audiosrv but as soon as the machine is logged off (not even restarted) it's back to square one.
    I've tried using updated drivers, rolling back drivers, deleting the entries for the card and multimedia controller to no avail as once the machine is logged out of that particular session the problem comes back.
    I've also recently compared the audio codecs between 2 machines and they're identical..

    It's bizarre problem for me as I'm not sure what else I can look at..

    Any ideas?

    Cheers

  2. #2
    Mr_Andy's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Manchester
    Posts
    34
    Thank Post
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I'm giving this a bump in the vain hope someone can help me...

  3. #3
    levell3r's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    west mids
    Posts
    32
    Thank Post
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by Mr_Andy View Post
    I'm giving this a bump in the vain hope someone can help me...
    out of diagnosis, try reimaging/reloading from scratch to let you know whether its hardware failure?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11th March 2011, 11:11 AM
  2. audio input on win7
    By RabbieBurns in forum Windows 7
    Replies: 4
    Last Post: 1st October 2009, 01:57 PM
  3. [RIS] Dell Optiplex 360 RIS
    By brunanburh in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 27th July 2009, 09:45 AM
  4. [Wanted] Xbox 360 Optical/RCA Audio adapter
    By PeterW in forum Classified Adverts
    Replies: 4
    Last Post: 3rd December 2008, 08:17 PM
  5. DEll optiplex 755
    By david12345 in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 21st October 2008, 06:51 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •