+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows 7 Thread, Flash and {Firefox/Chrome} in Technical; Brand new computer (Win 7) with fresh installs of firefox and chrome but flash is crashing both of them, I'ved ...
  1. #1
    p858snake's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Queensland
    Posts
    1,490
    Thank Post
    37
    Thanked 175 Times in 151 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    51

    Flash and {Firefox/Chrome}

    Brand new computer (Win 7) with fresh installs of firefox and chrome but flash is crashing both of them, I'ved tried uninstalling and reinstalling which results in being able to use it one (youtube video) but then goes back into the loop of crashing)


    I've looked online but the only advice i could find was to disable the firefox plugin container system which i don't really want to do since its also effecting chrome so I don't think that will do much good...


    Anyone have any ideas?

  2. #2


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    51.405546, -0.510212
    Posts
    8,747
    Thank Post
    221
    Thanked 2,626 Times in 1,936 Posts
    Rep Power
    778
    Could the crashing be related to your graphics card drivers? As of v10.1, Flash Player uses your GPU to accelerate the decoding of H.264 videos (like those on YouTube).

    It's strange that Chrome is affected since this has it's own copy of Flash Player built-in (from v5.0.375 onwards). Are you using the stable (v9.0.597), beta (v10.0.648) or dev (v11.0.672) release?

  3. #3
    p858snake's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Queensland
    Posts
    1,490
    Thank Post
    37
    Thanked 175 Times in 151 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    51
    Chrome: Stable (9.0.597.98 (Official Build 74359))
    Firefox: Stable (3.6.13)

  4. #4

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    West Midlands
    Posts
    16
    Thank Post
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Just a thought

    Does it happen like this in safe mode?

    It may be as Arthur suggests, a graphics glitch, does it happen with all the pretty menu's disabled?

    Is there anything stated in the error logs?

  5. #5
    p858snake's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Queensland
    Posts
    1,490
    Thank Post
    37
    Thanked 175 Times in 151 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    51
    All fixed, managed to find updated drivers for my graphics compared to what windows update had.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 7th January 2011, 12:55 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 4th November 2010, 12:57 PM
  3. Moodle site opens in Firefox/Chrome/Safari but not Internet Explorer
    By HMCTech in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 12
    Last Post: 4th June 2010, 12:57 PM
  4. Firefox Flash MSI
    By gshaw in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 30th September 2009, 01:44 AM
  5. School Website not displaying properly in Firefox/Google Chrome
    By firefox_2006 in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 9
    Last Post: 14th September 2009, 07:25 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •