+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows 7 Thread, Any help with - boot failure error status: 0xc000000e????? in Technical; Dear All, I'm a newbi. My Toshiba Table M series with recently installed Windows 7 (it was fine with Vista) ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    UAE
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up Any help with - boot failure error status: 0xc000000e?????

    Dear All,
    I'm a newbi. My Toshiba Table M series with recently installed Windows 7 (it was fine with Vista) hsve a boot failure. The message is as follows:

    Windows failed to start:

    File: \boot\memtest.exe
    status: 0xc000000e
    Info: The selected entry couldn't be loaded because the application is missing or corrupt.

    I went to BIOS and enabled diagonstic tool. When I restart - it tells me memory is OK, and HDD is OK. Now it tells me to insert Windows Installation disk - which I don't have right now. I created backup of registry and backup of the C: drive - but all of them in D: drive - which is now useless. I would appreciate very much - if you could give me some solutions to this problem. I'm looking forward to hearing from you All and thanking you in advance,

    Rana

  2. #2

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I think you'll need to find and boot from the Installation disk, which will allow you to use the "repair" option. That may fix the problem.

    I see the problem has occurred (Google) for others, but after boot, so you don't have options suggested elsewhere (run 3rd party mem test, etc.).

  3. #3

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Christchurch
    Posts
    420
    Thank Post
    41
    Thanked 64 Times in 62 Posts
    Rep Power
    26
    Ditto above .. Ive had the same problem and running the repair option from the install disc sorted it ....

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 22nd November 2009, 10:16 AM
  2. [Ubuntu] 9.10 failure to boot never mind install
    By browolf in forum *nix
    Replies: 19
    Last Post: 4th November 2009, 01:01 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 28th October 2009, 10:19 AM
  4. [Ubuntu] Server wont boot after raid failure
    By Geoff in forum *nix
    Replies: 2
    Last Post: 21st August 2009, 12:51 PM
  5. Windows boot failure
    By lionsl2005 in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 17th December 2008, 02:51 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •