+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows 7 Thread, Cant run HTML files anywhere but from FAVORITES folder? huh. in Technical; Hmmm.. I'm baffled. I have just unboxed 4 new dell computers with Win7 of various models. 3 of the 4 ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    WI
    Posts
    10
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cant run HTML files anywhere but from FAVORITES folder? huh.

    Hmmm.. I'm baffled.

    I have just unboxed 4 new dell computers with Win7 of various models.
    3 of the 4 machines are Latitude E5400's and I have 2 of them set up and to their users.
    BUT... I've just noticed on those 2 machines that when you try to launch an HTML shortcut
    from the desktop or other location on the C: drive, that IE comes up with a white screen and never
    shows anything.

    If I manually start IE, and go to FAVORITES (where these shortcuts came from originally) they run
    just fine.
    Huh.

    I've taken my 3rd Latitude E5400 out of the box since finding out about this and have been going
    thru my normal setup step by step, and I can not get this one to fail like the other two are doing.

    This is quite annoying.

    All users of all machines have Administrator rights on the machine, so its not anything to do with
    permissions.

    I've tested our McAfee software that we load on the machines (before & after the install of it) and it is not that software that is causing the problem.

    It has nothing to do with all the preloaded crap software that Dell loads on...

    Any ideas what to look for?

    I tried googling this and either just didnt find the right keywords or there just isnt much out there on this.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    WI
    Posts
    10
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    more....

    When I run one of these shortcuts, the tab at the top of the IE page just says "Connecting..."
    If I go to the Favorites folder and click on an icon for a DIFFERENT site, the site (Internal or external) the site comes up just fine... If I click on the Favorite of which I'm trying to currently load, it doesnt load and continues to hang.

    If I start IE off the start menu, and not thru a shortcut for a particular page, I can then click on FAVORITES and click on the entry for the one that was just giving me problems, and it loads up just fine.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. script files to auto run
    By ajbird in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 11th November 2009, 01:45 PM
  2. [Video] nope nope nope yip yip yip uh-huh uh-huh uh-huh [Sesame Street]
    By somabc in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 0
    Last Post: 19th September 2009, 06:27 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10th July 2009, 03:11 PM
  4. folder redirection 'Favorites'
    By PEO in forum Windows Server 2008
    Replies: 15
    Last Post: 29th April 2009, 11:53 AM
  5. Staff favorites folder.
    By Ste_Harve in forum How do you do....it?
    Replies: 11
    Last Post: 13th September 2007, 09:07 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •