+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows 7 Thread, Windows 7 strange behaviour in Technical; Hi all I'm having a really strange problem with Windows 7 at the moment, I have done numerous clean installs ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Windows 7 strange behaviour

    Hi all

    I'm having a really strange problem with Windows 7 at the moment, I have done numerous clean installs with various cpu's and motherboards on my pc. The problem i'm getting is certain devices disappear i.e video, network, usb. I try to force drivers as windows tells me that I already have the best software installed, but windows reports the device as not available. What am I doing wrong?

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Doesn't matter now, reinstalling XP after another failed windows 7. This is what happened, clean install, windows update no problem, installed office 2007 restart, devices missing.


    Can an admin lock this please

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Strange HDD Behaviour
    By Gatt in forum Windows 7
    Replies: 2
    Last Post: 11th August 2009, 10:10 PM
  2. Strange Squid behaviour
    By ahuxham in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 2nd July 2008, 08:50 PM
  3. strange keyboard behaviour
    By RabbieBurns in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 14th May 2008, 05:39 PM
  4. Pupils Behaviour!
    By mmoseley in forum General Chat
    Replies: 41
    Last Post: 1st June 2007, 03:39 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •