+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows 7 Thread, Windows 7 and "Devices and Printers" not loading in Technical; ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Thank Post
    0
    Thanked 26 Times in 5 Posts
    Rep Power
    24

    Windows 7 and "Devices and Printers" not loading

    I have a very strange problem!

    I have built a windows 2008 R2 domain I have added a Win 7 PC to it. When I log on to the PC with a domain admin account I can access “Devices and Printer”. When I logon using a normal domain user account, “Devices and Printer” does not load. I end up with a white box with the green progress bar, but no icons! I have tested as local user account and it does the same. I have no GPOs applying to the user. The only GPO that applies to the machine is the default domain policy. I have nothing configured in this GPO above the standard. I have read on the net and the only suggestion has been to enable the Bluetooth service. I have tried this but to no avail. This has also been tested on two different computers (one Dell and one HP).

    My Windows 7 PC is about to make a quick exit out the window! This is driving my up the wall, apart from this issue, I have a fully functional 2008R2/Windows 7 secured school domain

    If anyone can test this issue on their windows 7 network I would be interested to hear if you have the same issue.

    Thanks
    Edd Watton

  2. #2

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Thank Post
    0
    Thanked 26 Times in 5 Posts
    Rep Power
    24

    Smile Fixed :)

    Ok! it looks like I found the problem. It would appear the GPO that sets station permissions Windows 7 does not like! Once this policy has applied Windows 7 remains trashed, it would continue to not work even if the computer was removed from the domain. Anyway... I am now recreating the GPO to make it Windows 7 "friendly".

    Hopefully I will have the new network finished ready to put into priduction in the next couple of days.

    Thanks
    Edd

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 20th November 2009, 01:07 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 2nd October 2008, 02:34 PM
  3. Epson printers "service required"
    By contink in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 9th April 2008, 09:59 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 29th February 2008, 12:15 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 1st July 2007, 08:04 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •