+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows 7 Thread, Flash content on one website won't appaer in Technical; Damned annoying this little problem. The laptop is fine, runs Vista with IE7, Flash, Shockwave and Java are all up ...
  1. #1

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,335
    Thank Post
    676
    Thanked 2,267 Times in 1,045 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    672

    Flash content on one website won't appaer

    Damned annoying this little problem. The laptop is fine, runs Vista with IE7, Flash, Shockwave and Java are all up to date, but it simply won't render video of one Moodle course. All other \Flash content on other web sites are fine. Other staff with the same laptops are fine when using that page. What could I be missing?

  2. #2
    ChrisH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Lancs
    Posts
    4,995
    Thank Post
    123
    Thanked 286 Times in 263 Posts
    Rep Power
    108
    Corrupted file in the local cache?



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Website asking for flash 7 or better when flash 10 installed - CC3
    By reggiep in forum Network and Classroom Management
    Replies: 5
    Last Post: 5th March 2009, 11:47 AM
  2. what content should go on intranet
    By PEO in forum General Chat
    Replies: 14
    Last Post: 26th September 2008, 05:28 PM
  3. Running flash based content from shared drive over RM CC3?
    By dinsyboy in forum Network and Classroom Management
    Replies: 0
    Last Post: 13th October 2007, 07:03 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 14th December 2006, 09:07 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •